IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Кейт Мос и внучката на Кийт Ричардс - новите звезди на Disney

3 август 2021 17 50

Лила Мос избра тениска с логото на Мини Маус

Снимка: Getty Images

Не само, че Лила Мос върви по стъпките на майка си в модната индустрия, но също така и отдава почит на един от най-запомнящите се портрети на Кейт Мос. 

18-годишната красавица се появи до внучката на Кийт Ричардс - Ела Ричардс, за да промотират нова неправителствена организация MediCinema, която създаде партньорство и с гиганта Disney. Фотосесията е под името "Мики и приятели: Силата на приятелството" и е заснета от Мисан Хариман. Организацията се занимава с изграждането на кина в болници и домове за грижа, осигурявайки на пациентите и техните семейства една магическа и щастлива кино вечер. 

На черно-белия портрет Лила носи тениска на Мини Маус, която много прилича на роклята с Мики Маус, която майка й носи през 2019 година. Тогава известни личности отбелязаха 90-ия рожден ден на анимационната мишка, а снимките бяха заснети от известния фотограф Джон Ранкин Уадел. Освен Кейт Мос във фотосесията участваха още Хайди Клум, Марк Хамил и телевизионната легенда Филип Скофиелд. 25-годишната Ела Ричардс пък е застанала зад 18-годишната Лила и я е прегърнала. 

Серията от снимки, заснети от Хариман, цели да покаже връзката между приятели и включва портрети с Оли Мърс, Саймън Пег, Ник Фрост, Лий-Ан Пинок, както и истински истории за приятелството от целия свят. 

Лила - чийто баща е Джеферсън Хак, креативен директор и съосновател на Dazed Media - започна модната си кариера през 2018 година, когато стана лице на козметичната линия на Marc Jacobs. Тя направи дебюта си на подиума по време на колекцията на Miu Miu за пролет/лято 2021 година. Шоуто се проведе по време на Седмицата на модата в Париж, но беше виртуално заради пандемията от коронавирус. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

"Да, беше много емоционално да видя Лила на подиума. Е, бях и много притеснена. Седях около кухненската маса с няколко приятелки и чакахме шоуто да започне. Когато излезе на подиума, всички започнахме да крещим, че най-накрая Лила го направи. Бяхме много горди с нея!", казва Кейт за British Vogue през декември миналата година. 

През януари майка и дъщеря споделиха подиума за първи път по време на дефилето на Fendi в Седмицата на модата в Париж. Докато други модели показаха тоалети от колекцията за висша мода на марката, стоейки в стъклени кутии заради пандемията, то Лила и Кейт имаха възможност да позират заедно и да се разходят без прегради, защото живеят в една къща. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

Супермоделът от 90-те винаги е казвала, че ще подкрепи дъщеря си независимо с какво иска да се занимава тя. "Всичко зависи от нея. Давам й пълна свобода. Винаги ще я подкрепям. Винаги ще й бъда зад гърба!", категорична е Мос. Е, явно Лила е решила да бъде като мама и потенциалът й се вижда дори и с просто око. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари