IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2021 - кои са любимите бикини на Бритни Спиърс?

9 август 2021 14 40

Певицата ги показва в ново видео

БГНЕС/IStockphoto

Бритни Спиърс може да е под контрола на баща си и не винаги да споделя в социалните мрежи това, което мисли, но пък никой не може да й се меси в това как ще се облича. Поп певицата, която поддържа формата си чрез йога, обожава да се снима по бански, като наскоро показа любимите си бикини в специално видео. 

Спиърс танцува на фона на песента „Levitating“ на колежката си Дуа Липа и по забавен начин представя двата чифта които сменя в последно време. Единият е в бебешко синьо, а другият - в червено. 

Певицата, която тази година ще стане на 40, залага на изчистени модели. Ако разгледате профила й, ще видите, че любимото й долнище прилича на бикини с по-широк триъгълник, завършващ с тесни връзки от двете страни. 

Докато синият бански от две части е с бели райета, а горнището му е с тънки презрамки, това на червения има леки драперии - по актуална тенденция за сезона. 

Бритни е комбинирала банските си с плетена сламена шапка с широка периферия, която никога не остарява. 

И докато феновете на звездата се радват на позитивния й дух, синият й бански на марката Target вече е разпродаден. 

Изпълнителката не за първи път вдъхновява почитателите си за летни покупки. През юни, когато със Сам Асгари бе на Хаваите, тя отново показа богатата си колекция от бикини и пъстри горнища. 

От по-старите видеа на звездата може да заключим, че тя държи на конкретен модел бански, както и на неоновите цветове.

Ето и още идеи за бански, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари