IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс - със секси тоалет дори и до магазина

2 септември 2021 14 30

Приятелят й Machine Gun Kelly се пошегува със скрийнсейвъра

Снимка: Getty Images

Всички знаем, че Меган Фокс е една от най-сексапилните актриси в Холивуд. Рядко греши с избора си на тоалет за червения килим, залагайки на провокативни и секси дрехи, които почти не оставят нещо на въображението. Голяма част от мъжката част на света са си мечтали Фокс да бъде в техните прегръдки, но сърцето на актрисата рядко оставаше свободно. Сега тя е във връзка с рапъра Machine Gun Kelly, с когото не крият любовта си.

Наскоро двамата влязоха в забавна интеракция в социалните мрежи. Меган Фокс публикува няколко снимки, направени от папараци, с които успя да привлече вниманието не само на приятеля си, но и на всичките си фенове. За разходката си до магазина актрисата избра доста секси тоалет, състоящ се от зелено неоново боди, изрязано около гърдите и корема. Фокс го съчета с широко дънково яке и дънки с висока талия, върху които бяха изрисувани бели ленти. Завърши визията си със зелена чантичка и чифт сандали на висок ток. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

"Ето така ходя до магазина. Нека поговорим за това", написа Меган под публикацията. Актрисата може би усеща, че има голяма възможност част от Америка отново да попадне в изолация и затова използва всеки удобен момент, за да покаже новите си дрехи. Тоалетът прикова вниманието на Machine Gun Kelly, чиито очи обаче забелязаха и нещо друго. 

"На коя алея в магазина ще си? Харесвам и скрийнсейвъра на телефона ти", написа рапърът в коментарите. Това накара много фенове да се вгледат по-добре във втората снимка от слайдшоуто, на която Меган държи телефона си към папараците, а на заключения му екран се вижда именно Machine Gun Kelly. Той позира с дълга шотланска поличка, която е вдигнал нагоре, за да разкри черните си боксерки и татуировките по краката. 

Любовта между Меган и Machine Gun Kelly започва от снимачната площадка на клипа към парчето "Midnight in the Swichgrass". Двамата няколко седмици криеха взаимоотношенията си, но след това признаха пред целия свят, че не могат един без друг. Рапърът дори вече се запозна с децата на Фокс - Ноа, Бодхи и Джърни, които тя споделя с бившия си съпруг Брайън Остин Грийн. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

mythology ( преди 2 години )
Вярно е. Вчера мина и си купи малко лук от моя магазин, че щяла да готви боб. Беше с много секси тоалет.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар