IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Много е изтощително да следваш тенденции. А и не искам да бъда поредният билборд“

3 септември 2021 16 30

Брад Пит говори за личния си стил

Снимка: Getty Images

Брад Пит. Името, което може да накара почти всяка жена в света да въздъхне мечтателно и почти всеки мъж да започне да ревнува. Актьорът привлича погледите вече няколко десетилетия, доказвайки че може да изглежда добре във всеки вид дреха, с всякакъв вид прическа и телосложение.

От времето му в „Боен клуб“ до „Имало едно време в Холивуд“, Пит не само прибира престижни награди, но и добавя все повече фенове към своето име. Сега сме сигурни, че почитателите му ще се увеличат още повече, когато ви покажем новата рекламна кампания, в която актьорът участва. Няма нужда да казваме, че стилът на Брад отново е безупречен, а още по-хубавото е, че звездата е на мотор, което прави нещата много по-привлекателни.

Въпреки че през годините многократно е провъзгласяван за един от най-елегантните и стилни мъже, Пит признава, че не обръща толкова много внимание на това, с което се облича. Всъщност той казва пред Esquire, че няма стил и обяснява какво точно значи това. „Обичам едноцветните тоалети, които обаче не стоят като униформа. Обичам простите неща. Харесват ми детайлите при шевовете, как една материя се чувства върху кожата“, споделя актьорът. Добавя, че ако има модно правило, по което да се води, то е колкото по-простичко, толкова по-добре.

За разлика от част от колегите му, които обожават да се обличат в многоцветни или ярки тоалети, Пит по-скоро е фокусиран върху това как ще се чувства в една дреха. Как тя ще се впише в образа и разбиранията му. „Водещата сила при мен е комфортът. Много е изморително да следваш тенденции. И мразя билбордовете. Не искам да съм просто поредният билборд“, категоричен е Брад.

„С напредването на годините ставаш все по-раздразнителен, а комфортът става все по-важен. Мисля, че няма по-просто нещо от това“.

Все пак той е съгласен да рекламира марки, които обича и които се вписват в хобитата и разбиранията му. Наскоро актьорът се превърна в лице на известна марка за кафе, споделяйки че е отдаден на напитката. „Обикновено пия по три капучинота всяка сутрин, а в зависимост от работата, следобед може да премина към еспресо“, казва Пит. Допълва, че така успокоява нервите си и се разтоварва.

Видеото към рекламата е заснето от Деймиън Чазел, който режисира филми като „Камшичен удар“, „Ла Ла Ленд“, „Първият човек“ и много други. Сега той се е заел да покаже Пит на мотоциклет, пътуващ извън града, за да се запаси с пресни кафеени зърна, които да превърне в топла напитка у дома. На клипа актьорът е облечен с кашмирено яке от Loro Piana, което той описва като „перфектно“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари