IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум към дъщеря си Лени: Щастлива съм, когато и ти си щастлива

15 септември 2021 09 00

17-годишното момиче се завърна на модния подиум

Снимка: Getty Images

Каквато майката, такава и дъщерята!

Тази поговорка важи с пълна сила за Хайди Клум и дъщеря ѝ Лени, която продължава да следва пътя на успеха на известната си майка. В събота, 11 септември, 17-годишното момиче се завърна на модния подиум за дефилето на германския онлайн магазин About You по време на Седмицата на модата в Берлин.

Този път обаче Лени се появи не само като модел, но и като дизайнер. На подиума тя показа дизайни от собствената си колекция, която ще бъде пусната в продажба в средата на октомври.

17-годишната дама носеше няколко тоалета, като първоначално се появи с топ с дълъг ръкав, бежови панталони и бежов суитшърт. Спортната визия беше допълнена от бежови ботуши, а гримът на Лени се състоеше от черна очна линия и неутрален гланц за устни. Косата ѝ беше сресана назад, а аксесоарите липсваха.

Малко по-късно Лени се появи за втори път, но този път с не толкова спортен тоалет. Тя облече блуза с дълъг ръкав с дънков гащеризон, чиято една тиранта беше разкопчана. Русата ѝ коса вече се пускаше свободно по раменете ѝ, като в нея се забелязваха леки къдрици.

„Добра работа, Лени Клум. Щастлива съм, когато те виждам, че ти си щастлива“, написа Хайди Клум под няколко снимки от дефилето. След края му Лени също сподели снимка, на която държи голям букет с цветя. Тя благодари на онлайн магазина и на всички модели, които са се появили на дефилето. „Това наистина означава много за мен!“, завърши Лени.

Тийнейджърката, която е дете на Хайди и италианския бизнесмен Флави Бриаторе, направи модния си дебют през декември 2020 година, появявайки се на корицата на германския Vogue. Тогава тя беше облечена в ярки цветове от Versace, а до нея беше и майка ѝ. Появата на Лени на подиума се случи през януари 2021 година на Седмицата на модата в Берлин, като шоуто беше изцяло дигитално. Тогава моделката показа дизайни на Кавиар Гош и Майкъл Зонтаг.

През март, Хайди, която прави дебюта си в модата на 18 години, каза пред E!News, че Лени отдавна иска да започне модната си кариера. „Виждала съм я да се разхожда с токчета у дома, но никога не го е правила професионално. Странно е, когато погледнеш към детето и видиш съвсем различен човек“, допълва моделката.

През август Лени участва в дефилето на Dolce & Gabbana във Венеция. Хайди и съпругът ѝ Том Каулиц бяха сред публиката и гледаха от първия ред. Майка и дъщеря също така позираха заедно на стълбите пред залата облечени в еднакви блестящи рокли на Dolce & Gabbana.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари