IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Винъс Уилямс се появи с уникални ботуши на Louis Vuitton

20 октомври 2021 09 00

Визията на сестрата на Серина е една от най-добрите на Седмицата на модата в Париж

Getty Images

Getty Images

Бившата тенисистка Винъс Уилямс се появи в ослепителна златна минирокля и невероятни ботуши – всичко на марката на Louis Vuitton. По-голямата сестра на Серина Уилямс изглеждаше сензационно добре и модните експерти веднага я определиха за една от най-добре облечените звезди на Седмицата на модата в Париж.

Спортистката се появи на модното ревю на Louis Vuitton във вторник, демонстрирайки стегнатите си крака в металически тоалет с пайети на модната къща, съчетана с миниатюрно черно куфарче и елек с принт и големи джобове.

Но във фокуса на обектива попаднаха нейните кафяви кожени ботуши, които привлякоха вниманието на всички. Те бяха на висок ток и с цип, едновременно много модерни, но и доста елегантни.

Самата Винъс описа тоалета си с думите: „Просто исках всичко да ми е на…@louisvuitton.“.

На ревюто на Miu Miu Винъс също се появи в ефектен тоалет с дълги ръкави и ватирана пола.

Преди месец Винъс пък впечатли почитателите си като се появи на бала Met Gala в Ню Йорк в уникална пурпурночервена рокля с гол гръб на дизайнера Prabal Gurung.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари