IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе като истинска русалка на Филмовия фестивал в Лондон

8 октомври 2021 16 30

Изпълнителката и съпругът ѝ Джей Зи направиха изненадваща поява

Снимка: Getty Images

Бионсе и Джей Зи изненадаха феновете си, появявайки се на червения килим в Лондон за премиерата на филма The Harder they Fall. Рапърът е продуцент на уестърна, в който участват Идрис Елба и Реджина Кинг, както и е част от една от песните в саунтрака.

В социалните мрежи Бионсе споделя серия от снимки, на които показва тоалета си и спокойно можем да кажем, че сме впечатлени за пореден път. Някак си мислехме, че сме свикнали да виждаме изпълнителката в красиви рокли, гащеризони и спортни екипи, но тя всеки път успява да ни спре дъха и да ни накара да помислим дали и ние ще изглеждаме по този начин на 40 години.

За филмовия фестивал Бионсе избра дълга черна рокля, която чудесно описваше формите ѝ и в края се стесняваше като опашка на русалка. Тоалетът е дело на марката Valdrin Shahiti и се отличава с дълбоко деколте, което е с остър връх. Изпълнителката включи и съпруга си в колекцията от фотоси, като Джей Зи заложи на класическия черен смокинг, комбиниран с черна папийонка и бяла риза.

Посещението на филмовия фестивал в Лондон идва само няколко седмици, след като Бионсе навърши 40 години. Фенове и приятели ѝ изпратиха поздравления от цял свят, за които тя благодари с ръчно написана бележка, която сподели в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

“С наближаването на края на сезона на Девите, надявам се, че всички Деви са имали страхотни рождени дни. Благодарна съм за всеки вдъхновяващ човек, който отдели от времето си, за да ми изпрати прекрасно съобщение. Плаках със сълзи от щастие. Вашите видеа, публикации, обратни броения, плейлистите, както и добрите ви пожелания ще бъдат запазени в мен завинаги. Благодарна съм на всички, които са се включили, особено на феновете за отделеното време и детайлите, които са направили за организацията на всички тези красиви пожелания“, написа Бионсе.

Изпълнителката заяви, че жените не трябва да се чувстват стари, когато достигнат до 40 години и допълни, че се чувства прекрасно и е в най-добрия период от живота си. „Толкова се радвам да съм голяма, да съм пораснала!“. Бионсе благодари на всички, които са я подкрепяли от началото на кариерата и са били до нея във всичките ѝ трудни моменти, макар и от разстояние.

Бионсе и Джей Зи присъстваха на Филмовия фестивал в Лондон, като това беше една от редките им появи на светско събитие през последните години. Филмът The Harder they Fall разказва за мъж, който събира старата си банда, за да търси отмъщение за убитите си родители.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Докато Джей Зи се опитва да осигури по-голяма представителност на чернокожите актьори в Холивуд, Бионсе работи над своя нов албум. Последният ѝ запис, Lemonade, беше пуснат през 2016 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари