IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът на звездите: Бионсе и чантата, която всички искат

18 септември 2021 15 00

Изпълнителката впечатли по време на среща с Джей Зи

Снимка: Getty Images

Бионсе отдавна си спечели прозвището „Икона на музикалния бизнес“ и сега се е запътила към същия успех и в модната индустрия.

Изпълнителката, която наскоро стана на 40 години, има безупречен стил, който не спира да показва в социалните мрежи. На 8 септември тя излезе на романтична вечеря със съпруга си Джей Зи, но не преди да сподели няколко снимки със своите фенове. Според различни източници, двойката в момента се наслаждава на почивка в Италия, където са прекарали и рождения ден на Бионсе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

За романтичната вечер изпълнителката облече бяла риза на Valentino, отличаваща се с пера по ръкавите, комбинирана с дънки с висока талия и интересна дамска чанта. Формата ѝ привлече вниманието на всички ни и голяма част от феновете на Бионсе я попитаха точно откъде могат да се сдобият и те с такава. Чантата беше като чаша мартини, покрита с кристали. Марката е Judith Leiber, а цената е 6000 долара. Визията на Бионсе беше завършена с червено червило, бели слънчеви очила и сребърни сандали.

Що се отнася до Джей Зи, той беше с тъмносиня риза с цветни рисунки, черни дънки и бели маратонки. Двамата позираха на тераса и в специален автомобил, който най-вероятно ги е закарал към мястото за среща. Въпреки че навън беше тъмно, Бионсе реши да не сваля слънчевите си очила, а просто да ги свали малко по-надолу, за да покаже очите си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Пред Harper's Bazaar изпълнителката заяви, че ще се наслаждава на следващите 10 години и няма да мисли за остаряването. „Желанието ми за 40-те години е да бъдат пълни със забавление и свобода. Искам да чувствам същата свобода, която чувствам на сцената всеки път. Искам да проуча аспекти от живота си, които досега не съм имала възможност да открия и да се насладя на съпруга и децата си“, казва тя пред списанието.

Допълва, че иска да пътува, но не по работа. „Искам следващото десетилетие да бъде за празнуване, радост, раздаване и получаване на любов. Искам да дам цялата си любов на хората, които ме обичат“. Бионсе казва, че е постигнала много неща за 40-те си години и сега просто иска да се наслади на живота си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 1 година )
анонимен ( преди 2 години )
Все повече прилича на Анита от б клас, и нищо впечатляващо и в чантата и даже няма, но ти нали все Ана си си харесвал, с малък период от време изключение. Сигурно и за това Бионсе ти е станала любимка и те кефи!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар