IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът на звездите: Сиара и великолепната ѝ бяла рокля

22 октомври 2021 16 30

Изпълнителката впечатли на наградите Women in Hollywood

Снимка: Getty Images

Сиара пристигна на червения килим с безупречен стил!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Изпълнителката присъства на събитието Women in Hollywood, организирано от списание ELLE, носейки перфектния тоалет. Тя облече асиметрична бяла рокля от Monot, която включваше висока цепка и дълъг воал, разперващ се върху червения килим. Визията беше допълнена от сандали на висок ток и няколко сребърни гривни и пръстени.

За щастие на фотографите и публиката, Сиара показа роклята от всички страни, позирайки като истински модел пред камерата. По едно време тя дори вдигна част от тоалета, за да разкрие стегнатите си бедра и цялостната красота на белите сандали, които бяха вързани малко над глезена. Косата на изпълнителката беше оформена в интересна прическа, като част от къдриците ѝ се спускаха над окото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Миналия месец Сиара присъства на дългоочакваната Met Gala, носейки интересна рокля. Тоалетът беше в зелен цвят и беше оформен като футболна униформа с номер 3 на гърдите. Дизайнът е дело на Dundas и е в чест на Ръсел Уилсън, който играе със същия номер в отбора на „Сиатъл Сийхоукс“. Изпълнителката дори беше заела пръстена на съпруга си от Super Bowl 2014 година.

„Модата е огромна част от моето себеизразяване. Когато погледна стари снимки се изненадвам от себе си, но трябва да продължаваме да изразяваме себе си по всякакъв начин и да се предизвикваме“, казва Сиара пред Кики Палмър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

На последните няколко събития изпълнителката е сама на червения килим, тъй като Ръсел Уилсън трябваше да претърпи операция на средния пръст. По това време Сиара нарече съпруга си „най-силния мъж, когото познавам и човек, който е отдаден да направи всичко по силите си“. Тя изпрати своята любов и подкрепа към Уилсън, публикувайки снимка от болницата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари