IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода: Тейлър Суифт ни вдъхновява за нови покупки с Red

27 ноември 2021 13 30

Червените шапка и шал на певицата са чудесен избор за сезона

БГНЕС

БГНЕС

След Адел и Ед Шийрън, друг известен изпълнител ни зарадва с нова музика през ноември. Тейлър Суифт издаде Red, съдържащ нови версии на песните ѝ от едноименния албум от 2012 г. За да промотира проекта си, тя избра да подарява любими за нея артикули за сезона, като общото между тях бе това, че са в червен цвят.

В социалните мрежи изпълнителката обяви, че никога не би помислила, че може да се върне назад във времето и да преработи част от своята работа. Но подкрепата на феновете я окуражила да го направи.

„Червеното е на път да бъде отново мое, но винаги е било наше. Тази вечер започваме отново“, написа Суифт по повод излизането на Red (my version на 12 ноември.

Певицата позира в ретро автомобил, а визията ѝ определено ни вдъхновява за нови покупки. На преден план виждаме няколко неща в червено, но освен тях има и други, които заслужават вниманието ни. Ето кои са те:

Пръстенът на Тейлър Суифт

Бижуто, наречено „Любов“, е проектирано от дизайнера Кати Уотърман преди няколко години. То е носено от певицата, докато тя записва първата версия на Red. Днес, специално за преработката, Суифт моли да ѝ направят подобен, но с думата „red“.

Макар пръстенът с инкрустирани кристали да е по-скъп за някои фенове, всеки, който го харесва, може да се сдобие с репликата му, струваща 45 долара.

Кафявото палто

Във фотосесията за новия албум, Тейлър позира със страхотно светлокафяво палто. То е с големи ревери и се отличава с нестандартни копчета – бобчета, разположени по 3 (в различен размер) на отделни места от него.

Така нареченото камилско палто с колан на кръста, избрано от певицата, е класика в гардероба на всяка жена за есента и зимата. Въпреки модните тенденции, то никога не остарява и може да се съчетава с безброй други дрехи.

Шалът „All Too Well“

Спомняте ли си новия шал на Камила Кабейо? Малко преди да обяви, че се е разделила с Шон Мендес, изпълнителката се похвали, че го е получила като подарък от Тейлър Суифт.

Плетеният червен шал, който е с етикет „All Too Well“ – точно като името на една от песните в албума, е фино плетиво, което пасва идеално на горепосоченото палто. Може да се носи и с по-тъмни връхни дрехи за сезон есен/зима 2021.

Шапката с козирка

Наричат я още шапката на вестникарчето. Ако сте гледали по-стари филми, например „Д-р Куин Лечителката“, там момчетата носят именно такива на главата си.

Суифт завършва своята есенна визия с шапката с козирка, която е кадифена, в тон, нещо средно между червено и оранжево. С нея тя не скрива напълно бретона, напротив. Има и подобни – пухкави и топли, от кашмир или вълна. Тези от кожа също са актуални.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари