IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралска мода: Кейт Мидълтън отново извади рокля от миналото

19 ноември 2021 16 30

Тоалетът вече е познат на феновете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън и принц Уилям оставиха децата у дома, за да се насладят на развлекателна вечер.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж, които наскоро отпразнуваха 11 години от годежа си, присъстваха на традиционното естрадно шоу The Royal Variety в Лондон, което се провежда, за да събере средства за благотворителната организация Royal Variety. Събраните пари помагат на хиляди артисти в Обединеното кралство, които имат нужда от помощ и грижа заради старост, болест или трудни времена. Кралица Елизабет II е патрон на организацията.

Кейт Мидълтън

Снимка: БГНЕС

За благотворителното събитие Кейт Мидълтън се появи с емералдова рокля от дизайнерката Джени Пакман. Феновете на кралското семейство мигновено познаха тоалета, тъй като той беше избран от херцогинята и през 2019 година по време на посещението ѝ в Пакистан. Роклята беше украсена с бляскави пайети и се отличаваше с обемни рамена и дълги ръкави. Кейт добави зелени токчета, а косата ѝ беше оформена на една страна и имаше доста по-видими къдрици от обикновено. Принц Уилям избра класиката, обличайки син кадифен костюм, бяла риза и черна папийонка.

Тазгодишните представления бяха от Ед Шийран, Род Стюарт, Джеймс Блънт и актьорския състав на мюзикълите „Мулен Руж“, „Матилда“, както и от цялата трупа на „Цирк дю Солей“. Това беше бляскавото завръщане на Кейт и Уилям в залата Royal Albert, които впечатлиха на същото място през септември по време на премиерата на филма „Смъртта може да почака“. Посещението на двойката е знак, че театралния и развлекателния бизнес отново отварят врати след началото на пандемията.

Кейт и

Снимка: БГНЕС

Събитието в четвъртък беше особено значимо за организацията Royal Variety, тъй като се отбелязва един век, откакто е под патронажа на кралското семейство. Всичко започва през 1921 година с дядото на кралица Елизабет II – крал Джордж V. Водещ на вечерта беше Алан Кар, като на сцената се качиха още Грегори Портър и Елвис Костело, както и актрисата Кила Сеттл и хорът Some Voices. Кейт и Уилям се срещнаха с няколко от звездите на шоуто, след като влязоха в залата.

Тази година благотворителната организация Royal Variety продължи с подкрепата си за членовете на развлекателната индустрия чрез програма за безвъзмездни средства, помагайки на много хора, за които изминалата година се оказа особено трудна. Организацията също така управлява и собствен дом за подпомагане в Туикенхам, който е място на безопасност, мир и щастие за пенсионирани членове на развлекателната индустрия. През 2018 година, точно преди Коледа, Меган Маркъл посети дома.

Кейт и

Снимка: Getty Images

След шоуто Кейт и Уилям се срещнаха с няколко изпълнители, както и с членове на организацията Royal Variety.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

КЕЧ ( преди 2 години )
Тия кога ще започнат да работят?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар