IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът на звездите: Хейли Бийбър и флоралният ѝ тоалет

2 декември 2021 08 30

Цветя през есента? Защо не!

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Празничният сезон е пред нас, което означава, че е време да започнем да мислим за празничен стил. Уютни плетива, шикозно кадифе и може би едно пухкаво палто са класически допълнения към списъка. Но когато става въпрос за тоалет за парти, позволете на Хейли Бийбър да предложи нещо по-нестандартно и ефектно – гащеризон с цветя.

В понеделник моделката се появи в събитие в Маями, организирано от марката Saint Laurent. Въпреки че съвсем скоро ще посрещнем Коледа, Хейли явно все още тъгува по пролетта и красивите цветни картини, които се разкриваха пред нас. Затова тя реши да промени леко празничния стил, прехвърляйки флоралните мотиви в по-студените месеци.

Хейли Бийбър

Снимка: Getty Images

Г-жа Бийбър избра флорален тоалет от Saint Laurent с повдигащо деколте и дебели презрамки. Гащеризонът беше идеалната комбинация от стилно и смело, показвайки ни различна идея за зимните празници. Винтидж принтът е свеж, а моделът описва идеално тялото на Хейли, показвайки ни, че тя не е забравила за тренировките дори и по време на изолацията. Тоалетът беше комбиниран с черни токчета с квадратна предна част.

Въпреки че много от нас вече забравиха за флоралните мотиви, Хейли ни напомни, че могат да се впишат идеално и в зимната обстановка. Изберете ги за коледното парти на фирмата или пък за домашното посрещане на Нова година, за да се отличавате сред тълпата. Разбира се, не е задължително да залагате на марка като Saint Laurent, а може да си намерите подобен тоалет в обикновените магазини до вас.

Хейли Бийбър

Зоуи Кравиц, Антони Вакарело и Хейли Бийбър. Снимка: Getty Images

Събитието, на което Хейли присъства, ще продължи до четвърти декември. То събира на едно място най-добрите произведения на модерните артисти. В понеделник марката Saint Laurent беше в центъра на вниманието, като в залата бяха още модният директор Антони Вакарело и Зоуи Кравиц.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари