IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Machine Gun Kelly и Меган Фокс – стил и сексапил на червения килим

8 декември 2021 12 30

Ето какво казва езикът на тялото за любовта им

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Фокс и Machine Gun Kelly за пореден път доказаха, че не могат един без друг. Двамата се появиха на червения килим, като бяха завързали ноктите на кутретата си и така нямаше как да се разделят през цялата вечер.

На 4 декември двойката отпразнува пускането на новата колекция унисекс лакове на Machine Gun Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър. Събитието се състоя в Западен Холивуд, Калифорния, като на него присъстваха още известни имена от света на шоубизнеса. Там бяха Аврил Лавин, звездите от TikTok Чарли и Дикси Д'Амелио и Чейс Хъдсън.

За вечерта Колсън и Меган Фокс решиха да координират тоалетите си, залагайки на черния цвят. Актрисата облече втален блейзър, под който не носеше нито риза, нито панталони. Якето се отличаваше с обемни рамене, разкроен подгъв и мъниста под плетения колан. Фокс подсили сексапила си с колие, което се увиваше около гърдите ѝ и очертаваше деколтето, както и с чифт обувки, чийто връзки се увиваха около прасеца ѝ. Machine Gun Kelly беше облечен с черни панталони и черно сако, под което също сякаш липсваше блуза.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Безспорно акцентът на вечерта беше верижката, която се разтягаше между Бейкър и Фокс, когато двамата бяха в различните ъгли на червения килим. Това за пореден път доказа, че двамата не могат един без друг и очевидно смятат половинката си за своята сродна душа.

Това не е и първият път, в който рапърът и актрисата показват близост както на червения килим, така и в социалните мрежи. Много фенове ги обвиниха в евтин пиар или пък прекалена показност, която не отива на едни влюбени хора. Пред GQ Фокс разкрива, че първата ѝ целувка с Колсън е била просто дишане уста в уста. Рапърът пък изненада всички ни, когато сподели, че носи капка кръв от приятелката си в малка стъкленица около врата си.

Всичко това ни кара да се замислим дали любовта между Колсън и Меган е истинска, или е просто поредният рекламен трик, с който двамата да привлекат повече последователи и фенове.

Експертът по езика на тялото – Карън Доналдсън – споделя своите наблюдения пред Women's Health. Тя анализира няколко от романтичните моменти на двойката и определя какво значи всеки един жест и мимика.

Ето и какво разкрива езикът на тялото на Меган и Колсън

Няма никакви прегради помежду им

Според Долсън, не е необичайно да видим влюбена двойка да се целува на публично място или на червения килим. Но допирането на езиците, както направиха Меган и Колсън, по време на наградите Billboard, означава, че двамата споделят здравословно количество интимност помежду си. „Страстна и гореща целувка казва на целия свят какво чувстват един към друг“, казва Долсън.

Меган Фокс

Снимка: Getty Images

Експертът допълва, че ръцете на Machine Gun Kelly също съдържат скрито послание. Позиционирани в долната част на тялото на Меган, те разкриват, че нещата вкъщи са повече от добре и романтиката и еротиката не са си заминали, въпреки натоварените графици и присъствието на деца.

Тя е само моя

Освен че иска да покаже мило отношение към приятелката си и да я държи близо до себе си, поведението на Machine Gun Kelly е и директно предупреждение към света. Той сякаш иска да каже на всеки един мъж или жена, че Меган Фокс е само негова и никой няма да я има. Според Долсън, ръцете му представляват защитна бариера между актрисата и останалия свят.

Двама срещу света

По време на наградите на MTV влюбените отново показаха близост, която беше добре дошла за фотографите. На една от снимките Фокс и Бейкър се гледат влюбено, като телата им са обърнати не към камерите, а едно към друго. „На тази снимка те елиминират всяко едно свободно пространство, попаднало между тях“, казва Долсън пред Women's Health. По този начин те показват дълбоката си връзка и за малко забравят за света около себе си.

Меган Фокс

Снимка: Getty Images

И тук ръцете на Machine Gun Kelly са върху бедрата на Фокс. Долсън казва, че това е една от ерогенните зони на жената и отново ситуацията се върти около силното привличане между двамата. Експертът добавя, че този път Меган е сложила ръка върху пръстите на приятеля си, което може да означава, че тя се опитва да търси още по-голяма връзка с него.

Меган е доволна в прегръдките на Колсън

Снимките им в социалните мрежи показват, че не само Machine Gun Kelly защитава приятелката си от света, но и че тя му се доверява напълно. Много често може да видите как актрисата се е облегнала на гърдите на приятеля си, сложила ръце в джобовете и напълно предала се на неговата любов и милост. Според Долсън, това показва комфорт и спокойствие, както и факта, че Меган няма нищо против да бъде приемана като собственост на Колсън.

Любовта им няма да свърши скоро

На Американските музикални награди през 2020 година Меган и Machine Gun Kelly направиха своя дебют като двойка. Тогава рапърът е с бял тоалет, а приятелката му избра красива зелена рокля. Поведението и езикът на тялото на Колсън показват увереност в това, което се случва между него и актрисата. „Стъпил е здраво на земята, разперил е крака, показвайки на всеки, който гледа, че никъде няма да ходи“, казва Долсън пред Women's Health.

Меган Фокс

Снимка: Getty Images

Що се отнася до Меган, тя е кръстосала краката си, като предният е по-близо до Machine Gun Kelly. Това означава, че актрисата иска да бъде колкото се може по-близо до приятеля си и да покаже на света, че любовта им не е просто рекламен трик.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари