fallback

Зимна мода – Михаела Маринова с аксесоари в животински принт

19 January 2022 08:40

Съчета ги със страхотно червено палто

„Обичам живота!“. Това написа Михаела Маринова, показвайки последния си зимен аутфит. Младата певица, която се интересува от най-новите модни тенденции, ни показва интересно съчетание.

Изпълнителката позира на фона на снежните писти, но не със ски екип, а с палто и пухкави шапка и дамска чанта, които всяка една жена би искала да притежава.

Държейки ръцете си на периферията на шапката, Михаела демонстрира, че по-обемните модели, каквито носехме през 90-те, отново са сред предпочитаните. Нейният е със същия тигров принт, който откриваме и по чантата, която е преметнала през рамо.

Въпросните шапки, наподобяващи козината на животно, меки и удобни, са истински хит тази зима. Подобни може да срещнете едноцветни, някои от които ушити от плюш или кадифе в различни цветове.

Разбира се, има още нещо, което допълва визията на Маринова – нейното страхотно дълго палто. То е червено, като под него тя носи суитшърт с качулка. И двете се съчетават перфектно с нейните зимни аксесоари.

„Имало едно време... Червената Шапчица и Кумчо Вълчо“, пише още талантливата певица и ни показва малка част от своята разходка. В клипа, който тя е споделила във Facebook, я виждаме със страхотния зимен аутфит, държейки за ръка своята половинка Александър Дюлгеров.

По-рано Михаела показа, че си пада по друг зимен тренд – обувките на платформа в телесни цветове.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
аксесоари Михаела Маринова шапка зимна мода животински принт палта 2022
0 коментара
fallback