fallback

Серина Уилямс с линия бижута, посветена на силните жени

20 January 2022 10:30

Част от тях е пръстенът „Queen“

Снимка: БГНЕС

Серина Уилямс пусна нова линия бижута. Известната тенисистка изненада феновете си, представяйки своите нежни дизайни в сребърно и златно. Част от тях е пръстенът с думата „кралица“, както и минималистични обеци с винт с една позната сричка за много жени.

„Аз съм нечия майка“, написа спортистката, демонстрирайки симпатичните си обеци, предназначени за всяка горда майка. Те представляват обръщението, което тя чува по хиляди пъти на ден – „Ма“. И са посветени на нейната дъщеричка Олимпия.

Тенисистката е отбелязала страницата на своя бранд за бижута, където може да открием новите ѝ артикули. Там има пръстени, огърлици и гривни с думата „Queen“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Serena Williams (@serenawilliams)

„Аз проектирам бижута, които жените могат да носят всеки ден, те са модерни и имат точното количество блясък“, казва пред Bustle 40-годишната Уилямс. По думите ѝ, нейните аксесоари карат всяка жена да бъде красива и да има самочувствие.

Диамантени гривни, златни обеци с обемен кръг, колиета снай-различни висулки, са нещата, с които Серина изкушава не само почитателите на нейния спорт.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Serena Williams Jewelry (@serenawilliamsjewelry)

Звездата споделя, че силните жени в нейния живот я вдъхновяват да използва овластяващи послания за бижутата. Голяма част от тях имат за цел да покажат, че всяка една от нас може да бъде кралица и да върви с гордо вдигната глава, стига да поиска.

„Обичам да нося вдъхновяващи думи като „вярвам“, „кралица“ или „обичана“. Всяка жена има нужда от напомняне, включително и аз“, коментира още тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Serena Williams Jewelry (@serenawilliamsjewelry)

Според Серина, когато подготвяла колекцията, тя искала да избере удобни дизайни, които стават за всеки повод и ден – от корта до конферентната зала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Serena Williams (@serenawilliams)

„Моите бижута наистина са отражение на моя дух и стил“, допълва Уилямс. И съветва своите клиенти да превърнат пазаруването на аксесоари като нейните в истински ритуал.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
бижута Серина Уилямс тенис силни жени колие аксесоари 2022 колие с дума
1 коментара
fallback