IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Двоен деним за Кание Уест и новото му гадже Джулия Фокс

27 януари 2022 12 30

Докато медиите все още се чудят истинска ли е връзката им

Getty Images

Getty Images

Кание Уест и новото му гадже Джулия Фокс се появиха в синхронизирана визия – и двамата облечени в ансамбли от светлосин деним. В този си вид двамата направиха своя дебют като двойка, появявайки се на мъжкото ревю на Kenzo за есен/зима 2022/2023, в рамките на Седмицата на модата в Париж. Кание „Йе“ и Джулия носеха също така и еднакви черни ръкавици.

С тази си поява Уест и Фокс станаха втората двойка-знаменитости, която се появява в синхронизирана дънкова визия след Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс, които го направиха през далечната 2001 година!

44-годишният рапър, който е в развод с риалити звездата Ким Кардашян, позира за снимки до „своята муза“ Джулия, облечен в обемно дънково яке и светли, избелени дънки, пъхнати във високи черни ботуши Red Wing.

Той беше завършил визията си с тъмни очила и черни ръкавици. Джулия пък носеше късо дънково яке с детайли на сутиен – конус, подобен на този, който преди години носеше попкралицата Мадона.

Тоалетът на 31-годишната Фокс беше допълнен с дънки с ниска талия и обемни златни обеци, черна кожена чанта Balenciaga и черни ръкавици. Гримът на синеоката красавица беше с леко вампирско излъчване. Съвпадащата дънкова визия на Бритни и Джъстин е копирана от редица други знаменитости през годините, но Кание и Джулия засега се справят най-добре.

Преди няколко години Майли Сайръс пък написа в Twitter следното: „Искам гадже, което ще носи дънки, заедно с мен“. Колкото до връзката на Джулия и Йе, медиите и феновете на Уест засега са скептични дали наистина между двамата има искра, или всичко е само пиар и реклама.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари