IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бебе на борда – Филип Плейн разкри пола на второто си дете

25 януари 2022 17 50

Записа специално видео с любимата си Лучия Бартоли

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС

В края на 2021 година дизайнерът Филип Плейн разкри, че очаква второто си дете. Тогава с Лучия Бартоли заснеха специално видео, чрез което да съобщят радостната вест на своите последователи. Днес те ни показват ново, в което са обградени от грандиозна украса и съобщават пола на бебето.

Над 103 хиляди души са харесали клипа, в който двамата натискат ръчката на специален плик със сърце и надписа „Любов“. Това води до появата на син пушек и пускането на безброй балони, които политат в небето. Така те известяват, че очакват момченце.

„Това видео е за моя син, Ромео, който в момента е в Бразилия и не може да бъде тук с нас. Обичам те с цялото си сърце, скоро ще имаш братче. Семейството ми става по-голямо и ние сме щастливи да споделим това. Любовта е всичко“, написа Плейн, който има по-голямо дете от модела Фернанда Ригони.

Дизайнерът е платил цяло състояние, за да украсят двора на имението му. Там има огромни мечета, декорирани със свежи цветя, както и балон за полет.

Плейн сподели с последователите си и серия от снимки, на които носи своята приятелка на ръце. Двамата са сходни облекла за повода. Той е с официален костюм в цвят шампанско, а тя е с дълга бяла бродирана рокля на неговата марка.

Филип, който е с 24-годишната Лучия от 3 години, разкрива още, че двамата не са знаели пола на детето си преди партито, на което поканили най-близките си, за да споделят радостта им. Той посочва още, че балоните са екологични и биоразградими.

Първородният син на дизайнера е на 8 години и по всичко личи, че той иска да участва в живота на своето по-малко братче, което все още не е ясно кога точно ще се роди. Предполага се, че Бартоли е влезнала в третия триместър от бременността.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )