IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бебешки плач в дома на Филип Плейн през новата 2022 г.

31 декември 2021 09 00

Дизайнерът зарадва феновете със щастливата новина (ВИДЕО)

БГНЕС

БГНЕС

Половинката на Филип Плейн – Лучия Бартоли, е бременна и ще го дари с наследник през новата 2022 г. Това обяви известният дизайнер, споделяйки интригуващо видео по случай Коледа. С него той разкрива, че е получил най-прекрасния подарък за празници 2021.

Клипът, който най-вероятно е режисиран обстойно от двойката, показва внушителната украса – в двора и дома на Плейн в Кан. Красивата Лучия се разхожда сред огромни елхи с внушителни висулки, сред които медени човечета. В луксозния имот, в който живее със своя любим, пък има невероятни джинджифилови къщички, през които тя минава, за да стигне до дизайнера. Той я чака край една от своите елхи, а тя си сваля горнището.

Преди да попадне в прегръдката на своя приятел, Бартоли се завърта така към камерата, че показва, че скоро ще стане майка (вижте видеото по-надолу). А дизайнерът я целува и гали по коремчето.

Видеото „изненада“ е събрало над 97 хиляди харесвания и безброй коментари за бъдещите родители.

Близки до Лучия споделят, че тя вече е във втория триместър от бременността и макар доскоро да с е опитвала да я прикрие с умело подбрани дрехи, то вече ѝ е доста трудно. А и Коледа е най-подходящото време за съобщаване на новината за бебето.

Филип Плейн и брюнетката са заедно от 2019 г., като разкриха отношенията си през месец декември.

Дизайнерът няма да стане татко за първи път. Той има 8-годишен син от своя предишна връзка – с Фернанда Ригон. Момченцето прилича много на него, съдим по снимка на двамата, направена съвсем наскоро.

За момента Лучия Бартоли не коментира подробности за това кога се очаква да роди и има ли претенции за пола на бебето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари