IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празнични тоалети – Виктория Бекъм и Миа Регън ви дават идея

16 декември 2021 12 30

Дизайнерката сподели видео с примерни визии

БГНЕС

БГНЕС

Весело коледно парти спретнаха Виктория Бекъм и съпругът ѝ Дейвид. След като бащата на футболиста се ожени за втори път, известната фамилия реши да свали официалните тоалети и се почерпи у дома. Тогава дизайнерката показа стилна комбинация – изчистен черен панталон и тематична тениска със снежинки. Докато половинката ѝ бе със специален празничен пуловер на Spice girls.

Но не си мислете, че бившата спайска не подготвя своята блестяща визия за посрещането на Коледа и Нова година. В своя профил в Instagram тя показа, че е подготвила няколко тоалета за предстоящите празници. Но вместо да се снима с тях, както прави обикновено, тя ги представи чрез бъдещата си снаха – приятелката на нейния син Ромео – Миа Регън.

Русокосият модел има тънка талия и светла кожа. На нея всичко ѝ отива и това се вижда в клипа под съпровода на популярната песен Rockin' Around The Christmas Tree. Освен ботушите на висок ток, обсипани със сив брокат, красавицата носи доста смели в цветово отношение и материи комбинации.

Блестяща пола в тюркоазен плат, приличащ доста на опашката на русалката Ариел, комбиниран с жълт широк пуловер. Светлосин чарлстон панталон с шарено поло, както и лилава рокля с пайети, чиято горна част е бюстие, са другите тоалети, с които виждаме усмихнатата Миа.

Накрая приятелката на Ромео носи и удобна пижама в страхотен принт в зелено – поредното предложение за празничния сезон от Виктория Бекъм. Разбира се, във видеото с нея ще видите и още някои важни детайли, които според дизайнерката не бива да пропускате, например бижутата и грима.

Заснемайки специална фотосесия с Регън, г-жа Бекъм изтъква, че празничните тоалети и суетенето около тях се завръщат и всеки може да забрави за малко проблемите и да се впусне в предколедно пазаруване, за да блесне в коледната нощ.

В края на ноември Ромео Бекъм заведе приятелката си на първото официално събитие – Британските модни награди. Именно там те направиха своя дебют на червения килим, за който Миа Регън се подготвяла дълго време. А известната със стила си майка на нейното гадже ѝ дала ценни съвети, с които тя по-лесно избрала дългата черна рокля с ресни и аксесоари към нея.

„Хубаво е да имаш такава фигура в живота си“, сподели моделът пред Vogue, разказвайки за връзката си с Виктория Бекъм, която определено я направи лице на своята марка дрехи.

Флорални мотиви, ярки цветове и много злато. Това са трите основни неща, които предлагат Виктория и Миа за празничната ви визия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари