IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дева Касел – достойната наследница на Моника Белучи

22 март 2022 12 30

17-годишната дама с нова корица

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Името Моника Белучи е известно по цял свят. Италианската актриса и модел е едно от основните лица в киното и телевизията през 90-те години и привлича вниманието със своята сексапилност и естествена красота. Разбира се, това се забелязва и от модните марки, които започват все по-често да я привличат за своите рекламни кампании и дефилета. Така Моника превзема не само киното, но и модата.

Вече 57-годишната Белучи се е оттеглила от бизнеса, но има достойна заместничка в лицето на дъщеря си Дева Касел. Момичето се ражда от брака между Моника и актьора Венсан Касел и очевидно е тръгнала по стъпките на майка си, що се отнася до връзките ѝ с модата. През последните години Дева започва все по-често да се появява по кориците на известни списания, а съвсем наскоро стана и официален посланик на Dior.

Последната ѝ фотосесия отново привлече погледите, като голяма част от потребителите в социалните мрежи не можеха да повярват колко много си приличат Дева и Моника. Позирайки за списание Madame Figaro, г-ца Касел е заснета от фотографа Естер Хаасе и е облечена в различни тоалети от Dior. Можем да я видим в светлозелен тоалет с висока яка, черно бюстие, оранжево скъсено яке и оранжев боксов екип, придружен от задължителните боксови ръкавици.

Пред списание Madame Figaro Дева споделя, че се чувства ужасно щастлива да има приятелска връзка и с двамата си родители. Те успяват да планират успешния ѝ път към славата още от раждането ѝ. Първо, избират име на индийска богиня, което означава блестя. Самата Дева си харесва името и поздравява родителите си за избора. След това идва и датата ѝ на раждане – 12 септември, което поставя момичето в зодия Дева, която идва с качества като организация, мислене, проектиране. Казано накратко, всичко, което ти трябва, за да построиш успешна кариера.

Дева води доста номадски начин на живот заради работата на Моника Белучи и Венсан Касел. Семейството често трябва да се мести, съобразявайки се с актьорските ангажименти и на двамата родители. Така Дева живее в няколко страни, включително Франция, Бразилия и Италия. Тя постоянно сменя училища, приятели и познати, но се научава бързо да се приспособява към новата среда.

„Невинаги е лесно, но това ми помогна в днешно време и ми позволява да правя няколко неща едновременно. Винаги ми е било казвано, че съм креативна. Ако е така, дължа го на това постоянно местене, което те принуждава да излезеш от зоната си на комфорт, да не се страхуваш и да знаеш какво да избереш“, казва Дева пред списанието.

В момента 17-годишната моделка е в гимназията и не мисли да спира с обучението. „Ученето е един от приоритетите ми“, категорична е тя. Другите ѝ интереси включват пеене, танци, готвене и рисуване. Постепенно Дева се превръща и във все по-влиятелна личност в социалните мрежи, трупайки последователи с всеки изминал ден. Въпреки че осъзнава колко вредно е постоянното гледане в телефона, тя признава, че често го прави, защото е свързано и с работата ѝ като модел.

Дева вече е лице на парфюмите на Dolce & Gabbana - марка, която свързва с италианските си корени. „Дори и да живея по френския начин, все още се чувствам италианка. Извинявай, татко!“, шегува се тя. Венсан Касел е роден в Париж и именно той е една от главните причини за няколкото години, които семейството прекарва във Франция.

В момента Дева е посланик на Dior и присъства на колекцията пролет/лято 2022 за първи път тази година. Тя е голям фен на работата на Мария Грация Кюри – артистичният директор на марката, нейните смели визии и цветни вдъхновения за всяко поколение. „Това, което харесвам в модата е, че говори за нас, нашия живот, нашите проблеми. Привличаме възможността да създавам нови светове чрез дрехите и синергията, която се осъществява между модели, дизайнери и фотографи“, казва Дева.

Само на 17 години г-ца Касел върви уверено по стъпките на майка си Моника Белучи. Дали обаче ще успее да я задмине, остава да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари