IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралска мода: Кейт Мидълтън като спомен от 80-те

3 април 2022 13 30

Херцогинята и цялото ѝ семейство присъстваха на възпоменанието за принц Филип

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Изглежда, че работата на кралска особа никога не спира. Особено за Кейт Мидълтън, която има няколко задължения като херцогиня, патрон на организации, икона за стил и, разбира се, майка.

Във вторник семейството на херцогинята на Кеймбридж, без принц Луи, присъства на възпоменателната служба в чест на принц Филип в Уестминстърското абатство. За случая Мидълтън облече елегантна тъмносиня рокля на бели точки, дело на една от любимите ѝ дизайнерски марки – Alessandra Rich. Дрехата с дълги ръкави се отличаваше с обемни рамена, като на лявото бяха поставени три сребърни копчета. Коланът, точно на талията, даваше началото на плисирана пола, чиято дължина стигаше до малко над глезените.

Кейт Мидълтън,

Снимка: БГНЕС

Кейт съчета роклята с велурени токчета с остър връх, перлени обеци от колекцията на принцеса Даяна, бежов клъч, черни ръкавици и черна шапка с широка периферия, украсена с листа от слонова кост. Тъмните ѝ къдрици бяха прибрани в сложно изплетена елегантна прическа.

Модният избор на херцогинята отново беше сравнен с този на принцеса Даяна, която беше голям фен на роклите на точки. Ретро силуетът от 80-те и големите ръкави не се различават много от стиловете, носени от покойната принцеса на Уелс, но украсата с копчета на Alessandra Rich и пристегнатата талия с колан предложиха съвременен обрат на официалното облекло на Даяна.

Докато Кейт Мидълтън влизаше в историческата сграда заедно със семейството си, тя държеше за ръка 6-годишната принцеса Шарлот. Момиченцето последва примера на майка си и беше в едноцветен тоалет. В началото Шарлот изглеждаше леко притеснена, но майка ѝ успя да я успокои. Според професионален читател по устните, Кейт е казала тихо: „Можеш да се усмихнеш“. Принц Уилям пък беше здраво стиснал ръката на най-големия си син принц Джордж.

Кейт Мидълтън,

Снимка: БГНЕС

По-рано този месец стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл няма да се завърнат във Великобритания за службата заради липса на услуги за сигурност. Говорител на семейството заяви, че херцогът на Съсекс все пак се надява скоро да посети баба си.

Тъй като церемонията е била като почит на живота и постиженията на принц Филип, кралските особи са решили да не носят черно. Уестминстърското абатство пък е сградата, в която кралица Елизабет и принц Филип се женят през 1947 година.

Кейт Мидълтън

Снимка: БГНЕС

Принц Филип почина миналия април на 99-годишна възраст.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари