IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралски стил: Кейт Мидълтън като истинска принцеса

29 март 2022 10 30

Впечатляващ избор от херцогинята в последния ден от обиколката на Карибите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън продължава да впечатлява в модния отдел, като обиколката ѝ из Карибите заедно с принц Уилям не беше изключение.

На 25 март херцогът и херцогинята на Кеймбридж присъстваха на вечеря на Бахамите в хотел Grand Hyatt Baha Mar в Насау. За кралския повод Кейт имаше своя собствен приказен момент на Пепеляшка, носейки светлосиня сатенена бална рокля от британската модна дизайнерка Филипа Лепли. Кейт допълни визията със сатенен клъч в същия цвят от Luli Guinness и сребърни токчета на Gianvito Rossi. Тя носеше седефени бижута на стойност 17 000 долара от Van Cleef & Arpels, включително колие и обеци от колекцията Magic Alhambra на френската луксозна марка.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Според Филипа Лепли, роклята „Vienna Crossover Turquoise“ е изработена от едно парче райски тюркоазен сатен. Луксозната материя е изцяло ръчно драпирана и излята върху корсажа в кръстосан дизайн, подчертан с детайли като панделка на раменете и завършен с дълга кръгла пола. Тоалетът също така отдаде почит и на знамето на Бахамите, което е със светлосин фон.

Тоалетът на Кейт е третият ѝ толкова официален за цялото осемдневно турне. Тя удиви всички в Белиз с красива розова металик рокля от The Vampire's Wife, а малко по-късно избра зелена визия на Jehnny Pakcham в Ямайка.

Организирано от генерал-губернатора на Бахамите сър Корнелиъс Алвин Смит, който представлява кралица Елизабет в островната държава, партито даде на херцога и херцогинята на Кеймбридж възможността да се срещнат с лидери на общността и влиятелни хора от много острови на държавата. Още на входа двойката беше приветствана от големи екрани, по които се излъчваха снимки от 10-тата им годишнина от сватбата.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Малко след пристигането си, Уилям изпълни дълг от името на баба си и подари платинени юбилейни медали на ръководителите на службите за спешна помощ на Бахамските острови. Докато си говореха с гостите, Кейт разказа малко повече за пътуването си из Карибите. „Каза, че много е харесала всички деца в училището и се надява един ден да се върне заедно със своите“, казва Шарлийн Пик.

Една от гостенките – Кристи Проспър – добави, че Уилям и Кейт са били много спокойни и са показали любов към бахамската култура. Мидълтън споделила колко вълнуващо е било състезанието по ветроходство, на което присъстваше заедно със съпруга си по-рано през деня в залива Монтегю.

Приемът беше след натоварен ден за кралската двойка, в който те посетиха местно училище в Насау, срещнаха се със здравни работници, които са били на първа линия по време на пандемията, взеха участие в оживения уличен фестивал на Джункану и участваха в състезанието по ветроходство.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

За първи път Кейт и Уилям бяха изправени пред значително одобрение по време на свое турне. Въпреки че бяха посрещнати топло от повечето местни жители по време на посещенията си в Белиз, Ямайка и Бахамите, те също така се сблъскаха с нарастващото напрежение в карибските страни, където кралица Елизабет II продължава да е държавен глава.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари