IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветни аксесоари от мъниста – кой е най-актуалният?

14 май 2022 12 00

Бела Хадид и Кендъл Дженър го обожават

IStockphoto

IStockphoto

Ако сте били на шопинг обиколка скоро, със сигурност сте забелязали цветните аксесоари от мъниста. Повечето известни марки предлагат такива – в допълнение на актуалните за сезона дрехи. Обикновено това са обеци, гривни, колиета и други. Но отскоро сред тях може да видите и нещо ново.

След верижките от мъниста за очила, по които полудяха някои жени, дойде ред на други цветни аксесоари. Става дума за дръжките за мобилен телефон в стил Y2K.

Кендъл Дженър, Бела Хадид, Хейли Бийбър, Дуа Липа, са част от известните жени, които са забелязани да носят такъв аксесоар. Противно на схващанията, той не е само за деца.

Може да се каже, че въпросният аксесоар дойде, след като изпратихме миниатюрните кожени чантички, побиращи малко пари и карти. А и с носталгията по 90-те и следващите 10 години, извадихме някои любими бижута от мъниста.

Така както по някои бижута има жълти усмивки, маргаритки и безброй други пъстри мъниста, същите виждаме и при дръжките за телефон. Те могат да бъдат комбинирани с новия ви модел кейс за устройството или чанта в сходни цветове.

Е, ако тази пролет все още не сте си купили някакъв аксесоар в Y2K, не се тревожете, че сте закъснели. Въпросният стил ще остане и през лятото, когато ще бъде неговият пик.

Ако се чудите какъв модел дръжка за телефон да изберете, трябва да знаете, че най-популярните са с шарени мъниста. Колкото по-цветни са и с различни форми като сърца, квадратчета и звездички са те, толкова по-добре. Има и такива, приличащи на броениците на монаси. Някои пък са с малки висулки или по-обемни елементи. За ценителите на естествените камъни има по-скъпи варианти, които стават за талисман.

В случай, че има кутийка с мъниста, останала от предишни години, или пък гривни, които не носите, може сами да си направите дръжка за телефон. Трябва да имате корда или безцветен ластик, на който да нанижете избраните от вас елементи. Трябва да ги вържете така, че да може да промушите аксесоара през специалната дупка на телефона или кейса му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари