IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бижута 2022: Пръстените на Никола Пелц

11 май 2022 16 30

Актрисата се омъжи за Бруклин Бекъм миналия месец

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц беше едно от дългоочакваните събития отвъд океана. Двамата влюбени трябваше да отложат събитието на няколко пъти, като в крайна сметка се венчаха две години след годежа си заради продължаващата пандемия. Все пак чакането си заслужаваше, а партито беше достойно за едни богати наследници – тридневни пиршества, красиви дизайнерски тоалети, известни гости и огромно имение, в което да се случи цялата магия.

Макар сватбата да се състоя преди месец, тя все още намира начини да влезе в медиите. За това помагат и постоянните публикации на младоженците, които изразяват своето щастие от превръщането си в семейство. Наскоро обаче Никола Пелц реши да зарадва феновете не със снимка на любимия си, а с такава на безценните бижута, които носи на безимения си пръст.

27-годишната актриса публикува в социалните мрежи няколко снимки, на които ясно се виждат двата диамантени пръстена, които Бруклин Бекъм ѝ е подарил. Единият е за годежа, а другият за сватбата. „Пръстенът“, гласеше описанието под серията от селфита, заснети с фотоапарат, който най-вероятно е от колекцията на Бруклин.

„Пръстенът“ всъщност са два. Сватбеният представлява изрязан изумруден диамант, а годежният е с огромни заострени върхове и овален камък с диаманти. Все пак 23-годишният Бруклин Бекъм също се появи на снимките, поставяйки глава върху рамото на съпругата си и показвайки татуираната си ръка, докато гледа Пелц в огледалото.

Никола показа пръстените си и по време на появата си на тазгодишната Met Gala, на която присъства за първи път като омъжена жена. С нея, разбира се, беше и Бекъм. Двамата изглеждаха прекрасно, като Пелц носеше красива розова рокля с дълбоко деколте и без ръкави, а младият фотограф облече изцяло бял костюм.

Бекъм предложи брак на половинката си през юли 2020 година, когато ѝ дава красив, но по-малък диамантен пръстен. Тогава бижуто беше с квадратен диамант и по-тънка лента.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари