IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След сватбата – преправила ли е Никола Пелц годежния пръстен?

17 април 2022 21 00

Тя и Бруклин Бекъм с дарение за Украйна

БГНЕС

БГНЕС

Никола Пелц вече официално е г-жа Бекъм. Милиардерската наследничка се омъжи за най-големия син на Дейвид и Виктория Бекъм на пищна церемония. Двамата сложиха брачните халки, но някои по-наблюдателни забелязаха, че булката е преправила годежния си пръстен.

27-годишната русокоска каза „ДА“ на 9 април. По-малко от седмица след това тя се снима със свои приятелки, при това с по-различно годежно бижу на едната си ръка.

Никола Пелц сподели един кадър в социалните мрежи, на който на безименния си пръст има друг пръстен. И специалисти предполагат, че той е онзи, който Бруклин ѝ даде, само че с някои подобрения.

Огромният камък в горната част на пръстена изглежда доста различен от оригиналния. Някои дори предположиха, че той може да е от диамантите, притежавани от Виктория Бекъм.

Междувременно актрисата вече си смени името в социалните мрежи, като след Пелц добави и Бекъм.

Никола Пелц ще се вози в ягуар

И докато някои говорят за бижутата на Никола Пелц, други завидяха на луксозния подарък, който тя и Бруклин получиха за сватбата. Двамата ще се возят в Jaguar XK140. По данни на HuffPost, именно Дейвид Бекъм е купил марковото возило за младоженците.

Новата кола на двойката е на ток и струва 350 000 долара. Произведена е през 1954 г., като специално за Никола Пелц и Бруклин е реновирана.

Но ягуарът не е най-скъпият подарък за новото семейство Бекъм. Според някои американски медии, те са получили и пътуване до Космоса.

За сватбената церемония, протекла и по еврейските обичаи, ще се говори още дълго. Макар някои да споделиха колко естествено изглежда булката в роклята на Valentino, с по-небрежна прическа и лек грим, други припомниха, че тя има корекция на носа. Оказва се, че милиардерската щерка прибегнала до корекции на лицето още като тийнейджърка. И колаж с начина, по който изглежда – преди и сега, се разпространи бързо в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари