IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралска мода на червения килим: Кейт Мидълтън прикова погледите в Лондон

20 май 2022 16 30

Тя и принц Уилям присъстваха на премиерата на "Топ Гън: Маверик"

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън и принц Уилям показаха на света, че не мислят само за кралските си задължения и понякога имат малко време за себе си. 

Херцозите на Кеймбридж се появиха на червения килим в Лондон, за да присъстват на премиерата на "Топ Гън: Маверик". Събитието се състоя в Лестър Скуър на 19 май, а Кейт и Уилям имаха възможността да се срещнат с част от актьорския състав, включително Том Круз, Дженифър Конъли, Вал Килмър и други. По едно време Круз дори предложи ръката си на Мидълтън, за да й помогне да се качи по стълбите. 

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

За киновечерта херцогинята избра красива дълга черна рокля от Roland Mouret с бяло деколте, което бе видимо от разпуснатата й, но носена прибрана зад ушите, коса. Това даде възможност на присъстващите да видят и дългите обеци със звезди в двата края, които бяха допълнени от годежния пръстен на принцеса Даяна, сега притежание на Кейт. 

Принц Уилям избра класиката, обличайки черен костюм с бяла риза и черна папиьонка. Обувките му обаче бяха това, което привлече вниманието. Черните мокасини от Crockett & Jones бяха избродирани със самолети F18. 

Премиерата на "Топ Гън: Маверик" не е първият път, в който Кейт и Уилям ще гледат филма. Смята се, че те са получили специална прожекция по покана на Том Круз, след като актьорът чул, че принцът е голям фен на оригиналния филм от 1986 година. "Ние имам много общи неща. И двамата обичаме Англия, и двамата сме пилоти, и двамата обичаме да летим", каза Круз пред My London. 

Кейт Мидълтън,

Снимка: Getty Images

Събитието беше организирано от Paramount Pictures и The Film and TV Charity и беше 72-ото кралско филмово представление, направено от благотворителната организация в почти 100-годишната й история. Организацията подкрепя стотици хиляди хора, работещи зад кулисите във филмовата и телевизионната индустрия на Великобритания и беше призована за помощ, особено на фона на пандемията от COVID-19, когато много техници и квалифицирани занаятчии загубиха прехраната си. 

За 59-годишния Круз това не беше единствената му кралска среща за седмицата. В неделя актьорът беше съ-водещ на звездно телевизионно събитие по случай 70-годишното управление на кралица Елизабет. 96-годишният монарх направи рядка изява за "Галоп през историята", като изглеждаше възхитена, докато се наслаждаваше на актьорски и музикални изпълнения, както и на изложението на коне.  

кралица Елизабет

Снимка: Getty Images

Том Круз е имал честта да се срещне и с принц Филип през 2017 година по време на вечеря за 75-годишнината на The Ouward Bound Trust в Бъкингамския дворец. Той също така се вижда с принцеса Даяна през 1992 година, когато все още е женен за Никол Кидман. Тримата присъстват на премиерата на романтичния филм Far and Away в Лондон. Двамата актьори също бяха поканени на погребението на принцесата на Уелс през 1997 година. 

Принц Уилям, като президент на Британската академия за филмови и телевизионни изкуства, и Кейт не за първи път присъстват на филмова премиера. Миналия септември двамата бяха сред звездните гости на прожекцията на "Смъртта може да почака", където херцогинята носеше златна рокля на Jenny Packham. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Иван ( преди 1 година )
Вижте ги хубаво. Всичкото зло идва от тези. Войни, болести, мизерия. Всичко.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар