IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода: Цветът, който да притежавате в гардероба си

3 юли 2022 12 00

Той се съчетава с почти всичко

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Когато мислим за летни тоалети, тъмносините дрехи определено са част от микса. Тениска на морскосиньо и бяло райе е основна част от плажния стил, докато роклята в същия нюанс е по-лека, не толкова официална версия на малката черна рокля.

Въпреки че цветът е ключова част от целогодишния ни гардероб – обичаме го през есента, зимата и пролетта – все още се сблъскваме с модната дилема от време на време. Изборът кои цветове да се комбинират с тъмносиньо може да изглежда труден на моменти, но решението е доста просто – тъмносиньото изглежда страхотно с всичко.

След като разгледахме няколко идеи за ежедневен стил, разбрахме, че този цвят е може би най-универсалният. Червено, розово, бежово, черно – всички те се комбинират чудесно с тъмносиньото. Освен това, когато времето захладнее и трябва да мислим за есенни тоалети, нюансът все още ще е актуален.

Тъмносин цвят в гардероба – как да го носите

С бяло

Това е една от класическите комбинации, която може да изпробвате по всяко време. Лесна за създаване, красива за гледане. През това лято може да опитате бяла рокля с тъмносин блейзър или пък бяла тениска с тъмносиня миди пола.

С бежово

Два неутрални цвята винаги правят положителен тоалет. Още повече, че имате възможност да издигнете визията си по-високо чрез добавянето на цветни обувки или аксесоари. Това лято може да заложите на тъмносин гащеризон с бежово сако или пък бежови къси панталонки с тъмносиня тениска.

С черно

В миналото комбинирането на два тъмни цвята се е считало за колосална грешка, но в днешно време не е така. Всъщност, комплектите от по-тъмни нюанси се предпочитат от хората, защото излъчват повече стил и елегантност. Така ще е и през лятото на 2022 година. Опитайте овърсайз тъмносиня риза с черен къс клин или пък черна рокля с тъмносини обувки.

Със зелено

Тъмносиньото и зеленото излъчват елегантност, вероятно защото има много карирани щампи, включващи тази комбинация. Опитайте да носите зелен костюм с тъмносиня риза или пък тъмносин панталон с блуза в цвят лайм.

С кафяво

Не забравяйте силата на тези два основни цвята. Когато сте затруднени да изберете обувки, кафявото винаги е победител в комбинация с тъмносиньо. Това лято заложете на тъмносиня рокля в допълнение с кафяви обувки или кафява чанта.

С жълто

Жълтото има „таланта“ да изпъква във всяка една комбинация, но сложено до тъмен нюанс, наистина привлича вниманието. Именно затова ви даваме съвет да облечете тъмносиня рокля с жълти токчета или пък тъмносиня риза с жълти панталони.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари