IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Натали Портман донесе лятото на червения килим

7 юли 2022 12 30

Актрисата с прекрасен тоалет за премиерата на „Тор: Любов и гръмотевици“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Натали Портман е чула, че времето в Лондон обикновено е дъждовно и реши да донесе слънцето и лятото със себе си.

Актрисата се появи в английската столица на 5 юли за премиерата на новия си филм „Тор: Любов и гръмотевици“. Тоалетът ѝ беше всичко друго, но не и гръмотевици, като Портман избра свежа рокля и прекрасни аксесоари, с които привлече вниманието на камерите и околните присъстващи. С широката си усмивка и позитивно излъчване, тя наистина беше като въплъщение на лятото.

Натали Портман

Снимка: Getty Images

За филмовата прожекция Портман избра минирокля на Dior в червен цвят, която се отличаваше с намачкана пола и беше без презрамки. За да не отнема много от вниманието, достойно за подобен тоалет, актрисата избра да запази аксесоарите до минимум, залагайки на украшение за глава от червени цветя и диамантен пръстен. Цялата визия беше завършена с яркочервено червило, опушен грим в розово, и лилаво и червени сандали на ток.

На червения килим Натали беше придружена от съпруга си Бенджамин Милпие, който заложи на изцяло черен тоалет. Той облече дънки, риза и яке, съчетани с подходящи остри обувки. Портман също така позира заедно с колежките си Теса Томпсън и Пом Клементиеф. Крис Хемсуърт, който играеше главната роля на Тор в продължение на години, липсваше от премиерата в Лондон.

Натали Портман

Снимка: Getty Images

Малко по-рано през седмицата, Портман, която ще влезе в ролята на бога на гръмотевиците в новия филм, избра друг тоалет от Dior за пресконференция. Тя сподели снимка в социалните мрежи, на която носи яке в черно и жълто, съчетано с пола в същия десен и черно бюстие. Визията много прилича на тази, която героинята Шер Хоровиц носи във филма „Баровки“ от 90-те години.

Мотивът с жълто каре е един от ключовите модели в есенната колекция на Dior. Тя дебютира в Сеул и е вдъхновена от мъжко облекло и униформи, които могат да се видят в дизайните на цялата колекция. Но ядрото на линията е сестринството и намирането на сила в общността. Жълтото каре в стил „Баровки“ може да се намери в редица артикули, включително рокля, дамска чанта и други.

„Тор: Любов и гръмотевици“, режисиран от Тайка Уайтити, е четвъртият филм от поредицата за бога на гръмотевиците. Той следва добре приетия от публика и критици „Тор: Рагнарок“, излязъл през 2017 година, който също беше режисиран от Уайтити. Докато Портман не се появи в последната част, тя играеше Джейн в първите два филма – „Тор“ от 2011 и „Тор: Светът на мрака“ от 2013 година.

„Тор: Любов и гръмотевици“ ще излезе в кината на 8 юли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Бачо ( преди 1 година )