IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Je t'aime Balenciaga!

7 юли 2022 14 30

Звездно дефиле в Париж заедно с Никол Кидман, Ким Кардашян и Наоми Кембъл

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Че Седмицата на модата в Париж е едно от най-дългоочакваните модни събития, е ясно на всеки. Но дефилетата за висша мода могат да донесат още повече щастие на всички нас, които с нетърпение чакаме да видим новите колекции, до които никога няма да се докоснем. Затова им се наслаждаваме отдалече, напразно мечтаейки, че някой ден ще облечем подобни дрехи.

Сега обаче няма смисъл да се натъжаваме, защото Balenciaga ни поднесе ранен коледен подарък, събирайки на едно място плеяда от звезди, които не бяха на първите редове, а се разходиха по модния подиум. Тук не говорим за известни модели, а за дами от различни поприща на развлекателния бизнес, чиито имена говорят сами за себе си.

В сряда, 6 юли, в Париж се представи колекцията за висша мода на Balenciaga от не една, не две, а цели пет известни личности. Първо се появи Ким Кардашян, последвана от Дуа Липа, Никол Кидман, Наоми Кембъл и Бела Хадид.

Кардашян, разбира се, беше с прилепналите панталони, които носеше непрекъснато като посланик на марката, както и драпирана пола и корсет с дълъг ръкав и дълбоко деколте. Всички те бяха в черно, перфектно контрастиращи на русата ѝ коса. Говорейки за прическата, тя беше оформена в нисък кок, като два кичура бяха свободно пуснати, за да рамкират лицето. Визията беше завършена от черни токчета с остър връх.

Докато съпругът ѝ Кийт Ърбан сияеше от първия ред, Никол Кидман направи своя дебют на модния подиум. Позната с пълното си отдаване на всяка роля, актрисата направи цялостно модно представление и в Париж. Всъщност във видеата, публикувани в социалните мрежи, се чуват въздишки от удивление, когато Кидман излиза на подиума, носейки разкошна сребриста рокля с дълъг широк шлейф и комплект черни оперни ръкавици. Ягодоворусата ѝ коса беше пусната свободно на вълни, а гримът ѝ се състоеше от черна очна линия.

Кидман публикува няколко видеа и снимки от дефилето, включително кадри от зад кулисите, където се забавлява заедно с Дуа Липа и Ким Кардашян. Младата изпълнителка носи жълта минирокля с дълъг шлейф и черни оперни ръкавици. Никол имаше възможността да се докосне и до ветерана в модата – Наоми Кембъл, която едва успя да мине през вратата с обемната си рокля.

Бела Хадид се появи на дефилето с дълга зелена рокля без презрамки и с панделка отпред, комбинирана с черни оперни ръкавици. Косата ѝ бе оформена на нисък кок, а аксесоарите липсваха.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Много грозни рокли едната приличаше на рокля от участие на Мария,която вие оплюхте,че е облякла фолио, явно вече съвсем сте се самовлюбили и ослепели от тава силно себелюбие.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар