IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рийз Уидърспун избра перфектната рокля за лятото

14 юли 2022 08 30

Приликата с дъщеря й отново беше показана пред целия свят

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Независимо дали имате нещо между зъбите си, червило, размазно по брадичката, или неоформени вежди, всеки добър приятел ще ви уведоми, когато имате нужда от корекция. В случая на Рийз Уидърспун този добър приятел беше дъщеря й. 

Преди няколко дни актрисата сподели две снимки с 22-годишната Ава Фелипе, показвайки мил момент помежду им. На личните кадри дуото стои пред красив плаж, докато Фелипе освеждава външния вид на майка си. "Обичам да споделям залезите с моето момиче", написа актрисата, допълвайки че в този момент дъщеря й й оправя грима. 

Публикуваната снимка показва и новата татуировка на Ава. 22-годишното момиче, която изглежда като копие на известната си майка, беше видяна с няколко рисунки по тялото през последната година. Сега, на предмишницата й си личи и надписът "Признай един"

По време на интервю със списание People, Ава сподели как често уведомява Рийз за тоалетите, които избира да носи. Момичето казва, че, когато двете са разделени, си говорят чрез видео и си разменят модни съвети. Фелипе допълва, че майка й, както и баба й, са й показали, че гримът не е да замаскира несъвършенствата, а да вдъхне увереност на този, който го носи

"Първият ми спомен е на баба ми, която си слага червило, руж и очна линия. След това започнах да гледам и как мама се приготвя за светски събития", казва Ава пред People. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ava (@avaphillippe)

Наскоро Фелипе привлече вниманието към себе си, когато започна да отговаря на въпроси на фенове в социалните мрежи. Когато един потребител я попита дали харесва момичета, или момчета, тя отвърна, че харесва хората и полът няма значение. В момента Ава е във връзка с Оуен Махони, с когото се запознават в училище. Двамата са заедно от 2019 година и вече дори ходят заедно на семейни ваканции с Рийз Уидърспун, която публично заяви одобрението за момчето. 

Рийз Уидърспун с перфектна рокля за лятото

И докато на скорошните снимки Ава се съсредоточи върху грима на майка си, нашите погледи бяха привлечени от роклята, която Рийз беше избрала. Актрисата носеше бяла лятна рокля с копчета, включваща колан около талията, дантела около гърдите и раменете и балонени ръкави. Не само че тоалетът е стилен и привличащ вниманието, но е подходящ и за топлото време. 

Платът с дантела включва бродирани дупки в креативни шарки, което придава интересна визия на рокли, поли и топове, като същевременно предлага прохлада и дишане на тялото. Мястото, на което се намират Рийз и Ава, не е ясно, но по плажния фон можем да предположим, че е топло, така че не е чудно, че носителката на "Оскар" е избрала точно такъв тоалет. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenn Lake (@jenniferlake)

Точно като дрехите от лен, роклите и топовете с дантелени дупки позволяват на въздуха да преминава през тях и да ви охлажда в гъстата лятна жега. Въпреки че не можем да сме сигурни точно откъде е тоалетът на Уидърспун, по магазините и в интернет има много красиви рокли с дантели, които може да си закупите. 

***

***

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари