IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода – белите потници са задължителни

28 юли 2022 10 30

Ето как да ги включите в стила си

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Измежду големите ръкави, корсетите и пайетите, със сигурност няма недостиг на разнообразни горнища, от които да избирате в момента. И все пак, колкото и забавни стилове да ни представят, докато пазаруваме, задължителната дреха за лятото си остава белият потник. Тенденцията далеч не е нова и много трудна за разбиране. Въпреки това, белите потници се превърнаха в любими сред модната тълпа, като ги виждаме по телата на модели, актриси и звезди.

Популярността на белия потник не се очаква да се изпари. Множество вариации се появиха по дефилетата за есен 2022 година, правейки дрехата основна и за следващия сезон. И въпреки че този обикновен стил звучи скучно на теория, дами като Хейли Бийбър, Бела Хадид и Габриел Юниън знаят няколко начина, с които да го подобрят.

Независимо дали вече имате бял потник, който се крие в чекмеджето ви, или планирате да закупите такъв съвсем скоро, има няколко идеи за включването му в ежедневния ви стил.

Лятна мода – белият потник е задължителен

1. С панталон

Колкото и обикновен да изглежда, белият потник се съчетава чудесно с официален панталон. Още по-добре ще стане, ако панталонът е с висока талия, а потникът е по-къс, така че долната част на корема да бъде открита. По този начин ще си осигурите нужната прохлада през топлите дни, но също така ще покажете завидните резултати, които сте постигнали във фитнеса.

2. С пола

Разбира се, ако вече сте оставили дългите панталони дълбоко в гардероба си, не трябва да се притеснявате. Белият потник върви чудесно и с пола, независимо дали тя е дънкова, ленена, или кожена. Тук обаче ви препоръчваме да заложите на по-дълга горна дреха, която да загащите в полата и така да осигурите на тялото си фигурата на пясъчен часовник. Ще очертаете фигурата си, а за завършек на вида може да изберете сандали, маратонки или любимите си токчета.

3. Част от едноцветен тоалет

Нищо не е по-подходящо за лятото от изцяло бял тоалет. Цветът не привлича слънцето, контрастира добре на очите и се съчетава с най-различни аксесоари. Хубавото е, че бялото също така позволява на пресния тен от морето да се вижда още повече, така че е задължително да имате няколко светли дрехи в гардероба си. Именно затова ви препоръчваме да носите белия потник с бели панталони, като може да изберете памучна или плетена версия на тоалета.

4. Сменете с черно

Не харесвате белия цвят? Не се притеснявайте, защото имаме лесно решение – просто заложете на черен потник. Нюансът не е забравен през лятото, макар да привлича слънцето и да създава чувството, че изгаряте. Всъщност, черните потници са едни от най-предпочитаните, защото могат да паснат както на светли панталони, така и на по-тъмните им вариации.

5. С къси панталони

Ако не обичате да носите пола, но все още искате нещо късо, ви препоръчваме да облечете къси панталони. Изберете леки материи, които позволяват на тялото да диша и да не залепват след два часа навън. Белите потници се съчетават добре и с този тип дреха, като може да комбинирате различни материи или да съставите външен вид от еднакви парчета.

6. Вярвайте на себе си

Тъй като белите потници са класическа опция, няма лимит откъм тяхното носене. Съчетайте ги с широки панталони или минипола. Добавете много аксесоари или пък обувки на платформа. Комбинациите са безкрайни и има много възможности да носите белия потник през лятото. Единствената граница е въображението и желанията ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари