IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разпродадоха модел рокля, носена от принцеса Шарлот

10 август 2022 14 30

С нея тя бе на състезание по плуване

БГНЕС

БГНЕС

Принцеса Шарлот и Кейт Мидълтън не останаха незабелязани в публиката по време на плувно състезание. Носещи допълващи се тоалети, те определено вдъхновиха много майки за нови покупки. Няколко дни след появата на шестия ден от Игрите на Британската общност, стана ясно, че са разпродали модела рокля, с която момиченцето бе облечено. И ние не се учудваме, защото райето никога не остарява. 

Шарлот бе облечена с раирана дреха в Бирмингам. Роклята й бе леко разкроена, със симпатична бяла якичка. Предполага се, че тя е от трико. 

За по-малко от 24 часа след като бяха споделени снимки на Уилям, Кейт и тяхната дъщеря, въпросният модел, струващ 39 паунда, е бил изкупен. 

Роклята на принцеса Шарлот - от летни намаления

Оказва се, че моделът е бил в летните намаления на марката, към моято принадлежи. И толкова се харесал, че дизайнерката му вече води списък от чакащи да я притежават. 

Разбира се, за продажбите допринася и усмихнатата Шарлот, която след братята си Джордж и Луи, бе заедно с родителите си на първата по-важна проява. 

принцеса Шарлот,

И друга рокля на Шарлот се разграбва бързо 

По данни на списание Hello, дреха на наследницата на херцога и херцогинята на Кеймбридж не се изкупува толкова бързо за първи път. Дизайнерката Рейчъл Райли, която стои зад роклята на райе, праща друга след стандартна поръчка. Но не знае, че тя е за известното момиченце.

Именно на новия портрет по случай навършването на 6 години, направен от Кейт Мидълтън, принцеса Шарлот е с рокличка на цветя. Тя е с копче отпред и по-обемни ръкави. И струва 59 паунда. И се оказва, че е най-бързо продадения артикул в 25-годишната история на марката Rachel Riley, базирана в Лондон. 

Шарлот БГНЕС

БГНЕС

Дизайнерката разкрива пред изданието, че моделът е разпродаден само за 12 часа, което е по-малко от рекорда с раираната този път. 

„Беше такова удоволствие да се види! Беше приятна изненада, изобщо не го очаквах и работех в градината по това време! Забелязах снимката, когато приятелите ми и семейството започнаха да ми изпращат съобщения с въпрос дали роклята е от нашите!", коментира Райли. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

П.Нисолова ( преди 1 година )
Боооже!!!...,,Роклята бе...с екичка." Яка - Якичка, моляя!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар