IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Шарлот на 7: Кралското семейство с нови нейни портрети

3 май 2022 14 50

Снимките отново са направени от Кейт Мидълтън

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Честит рожден ден, принцеса Шарлот!

Единственото момиче в семейството на Кейт Мидълтън и принц Уилям навърши 7 години на 2 май. По този повод, родителите ѝ спазиха традицията и споделиха нови нейни снимки, с които зарадваха феновете си в социалните мрежи. Кадрите, разбира се, отново са заснети от Кейт, както се случи и с тези на принц Луи, който навърши 4 години преди седмица.

„Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са щастливи да споделят три нови снимки на принцеса Шарлот преди нейния седми рожден ден утре“, написа двойката в Instagram още в неделя. Портретите са заснети в Норфолк през уикенда. Освен че отпразнуваха рождения ден на дъщеря си, Кейт и принц Уилям отбелязаха и 11 години от брака си на 29 април.

Шарлот, която поразително прилича на принц Уилям, се усмихва широко към камерата, позирайки в поляна от английски сини камбанки в семейния дом, намиращ се в Амбър Хол. На една от снимките, принцесата топло прегръща най-новия си домашен любимец – черно кученце. Уилям и Кейт добавиха кокер шпаньола към семейството си, след като тяхното обичано куче Лупо почина през миналата година.

Тъй като понеделник беше официален почивен ден в цяла Великобритания, принцеса Шарлот пропусна училище и можеше спокойно да се наслади на празненствата. Тя и по-големият ѝ брат, принц Джордж, посещават частното училище Thomas's Battersea в Лондон, което струва по 30 000 долара на година. В допълнение към това, Шарлот се учи на балет, както и да язди. Според Кейт, тя обича и да готви, като често си „цапа ръцете“ докато прави домашни пици.

Принцесата често се появява до родителите си на светски събития. Наскоро тя и принц Джордж направиха дебюта си на великденска служба, присъствайки на такава през март. По-рано Шарлот беше и сред посетителите на възпоменателната служба в чест на принц Филип, провела се в Уестминстърското абатство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари