IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилни и влюбени – Ричард Гиър и съпругата му Алехандра

16 август 2022 16 30

Двамата не позволяват на възрастта да пречи на щастието им

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Любовта не познава граници – нито възрастови, нито полови, нито географски.

Тази поговорка ни беше доказана за пореден път от Ричард Гиър и съпругата му Алехандра Силва. Двамата се появиха на червения килим в Марбея, Испания за галавечерта Starlite Porcelanosa. Позирайки като влюбени тийнейджъри, двамата постоянно се държаха за ръце, като по едно време Гиър дори целуна любимата си по бузата, за щастие на насъбралите се фотографи.

Ричард Гиър,

Снимки: Getty Images

Освен че доказаха любовта си за пореден път, съпрузите показаха, че имат и безупречно чувство за стил. На червения килим 72-годишният актьор носеше класическата комбинация от черен костюм, бяла риза и черна папийонка. До него, съпругата му изглеждаше великолепно в яркожълта рокля, която включва красив флорален принт в долната си част. Алехандра допълни визията с розово-златна чанта, завършвайки с чифт големи златни обеци.

Стилната вечер за Гиър и 39-годишната му съпруга идва след семейната им ваканция в Ибиса, където бяха с двамата си синове. Ричард и Алехандра се женят през 2018 година, като в същата година се ражда и първото им дете – Александър. Две години по-късно, семейството се увеличи с още един член – отново момче. Така децата на съпрузите станаха общо четири, като всеки от тях има и по още едно от предишни връзки.

Любовната история на Гиър и Силва започва в семейния хотел на Алехандра. По това време тя е по средата на развода си, а актьорът веднага е запленен от красотата ѝ. Въпреки възрастовата разлика, Ричард решава да изпробва късмета си, като започва да отсяда все по-често в хотела, а малко по-късно прави и следващата крачка, изпращайки цветя на бъдещата си съпруга.

Ричард Гиър,

Снимка: Getty Images

Въпреки че са женени само от четири години, съпрузите имат доста по-дълга връзка, макар тя да се води от разстояние. Сега те живеят заедно в Ню Йорк, но преди това е трябвало да разделят времето си между Америка и Испания.

„Аз съм най-щастливият човек на света. Женен съм за красива жена, която е умна, чувствителна, отдадена, забавна, търпелива, знае как да прощава, невероятна готвачка е и прави най-добрите салати на света“, казва Гиър за Алехандра.

Андреа Бочели,

Вляво: Андреа Бочели и съпругата му. Вдясно: Антонио Бандерас и Никол Кимпел. Снимки: Getty Images

Двамата обаче не бяха единствените стилни влюбени на червения килим в Испания. Към тях се присъединиха Антонио Бандерас и приятелката му Никол Кимпел, както и Андреа Бочели и съпругата му Вероника Бети.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари