IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжът в розово: Брад Пит на червения килим в Южна Корея

22 август 2022 14 30

Актьорът продължава да впечатлява с модните си избори

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Брад Пит за пореден път показа разнообразното си чувство за стил!

Докато присъстваше на премиерата на филма си „Убийствен влак“ в Сеул, актьорът носеше светлорозов костюм, комбиниран с чисто бяла тениска. За да завърши цветната си визия, Пит обу и розови маратонки с бели връзки. Към него се присъединиха колегите му Джоуи Кинг, Арън Тейлър Джонсън и Брайън Тайри Хенри.

Брад Пит

Снимка: Getty Images

В „Убийствен влак“, Брад играе ролята на наемен убиец, който се възстановява от преумора, завръщайки се към трудната си работа, но този път има съмнения в себе си и собствените си възможности. Историята проследява битката между няколко наемни убийци, които се опитват да спасят живота си, докато се возят на бърз влак.

По време на световните премиери, Пит показа, че може да носи няколко различни стила дрехи. Миналия месец той облече пола по време на посещението си в Берлин. Нестандартният му тоалет включваше кафява ленена пола, комбинирана с розова риза и кафяво сако. Визията му беше завършена от дълго колие, чифт слънчеви очила и високи кубинки.

Брад Пит

Снимка: Getty Images

Преди появата си в Германия, Брад впечатли и с оранжев костюм, който облече за премиерата на „Убийствен влак“ в Париж. Лененият му тоалет в прасковен цвят беше комбиниран с тъмнооранжева риза, златно колие и жълти слънчеви очила.

По-рано през месеца актьорът говори пред списание People, казвайки че не е точно екшън герой в новия си филм, който се описва като екшън-комедия. „Аз съм клоунът в тази история“, призна Пит. Поздрави режисьора Дейвид Лийч, обяснявайки, че той е създал история с невероятно чувство за хумор, черпейки вдъхновение от предишните си работи в „Джон Уик“ и „Деадпуул 2“.

„Много, много е забавно, защото всички екшън сцени са базирани около хумора“, допълни Пит.

Брад Пит

Снимка: Getty Images

Филмът „Убийствен влак“ вече може да се гледа и по нашите кина.

Драмата с Анджелина Джоли продължава

И докато Пит се наслаждава на появите си на червения килим, показвайки интересни комбинации от дрехи, то в личния му живот нещата са малко по-сложни. Драмата с бившата му съпруга Анджелина Джоли продължава, а наскоро на бял свят излязоха и подробности около свадата им по време на полет до Лос Анджелис с частния им самолет.

Всичко се случва през 2016 година, само няколко седмици преди Джоли официално да подаде молба за развод. Тогава тя се обажда на полицията и Закрила на детето, защото твърди, че Пит е бил агресивен както към нея, така и към шестте им деца. Разследванията и на двете институции обаче не намират нищо нередно, оставяйки Брад без обвинения.

Брад Пит,

Снимка: БГНЕС

Сега обаче се появи докладът на ФБР, в който се разкриват показанията на Джоли срещу вече бившия ѝ съпруг. Тя казва, че по време на полета Пит е пиел обилно, когато я помолил да го придружи до задната част на самолета, след като е имал напрегнат разговор с едно от децата им.

Двамата се озовават в баня, която е имала защитна врата, през която децата не можели да ги виждат. Тогава, според думите на Анджелина, Пит я хванал за главата и раменете, разтресъл я, бутнал я в стената и започнал да ѝ крещи различни неща, включително „Ти развали това семейство“.

Според доклада на ФБР, Джоли е казала, че две от децата им, чийто имена са скрити, но се посочва, че те са били малолетни по това време, са видели майка си да плаче в самолета и са я попитали дали е добре. Тогава обаче Пит е отговорил вместо нея, крещейки „Не, мама не е добре. Тя разваля това семейство. Луда е“.

Едно от децата тогава отговаря на баща си „Не е тя, ти си, гадняр такъв“. Тогава актьорът се запътил към детето, но Джоли успява да го хване за врата. Той се опитал да се измъкне, удряйки я с цялото си тяло. Актрисата се удря в няколко стола зад себе си, което, по думите ѝ, причинило синини на гърба и лакътя.

Брад и

Снимка: БГНЕС

Черно-бели фотокопия на снимките, показващи нараняванията, са включени в доклада на ФБР, както и ръкописни страници, предоставени от Джоли, за които се твърди, че са написани от децата. В тях се съдържат подробни описания на предполагаемия инцидент. Съдържанието им обаче е почти изцяло скрито от медиите. Джоли също допълва, че Пит е продължил да пие, като по едно време дори я е полял с бира.

След пристигането си в Лос Анджелис, двамата съпрузи имат още една физическа свада, като по думите на Анджелина, Брад не позволил на нея и децата да напуснат самолета в продължение на 20 минути. В допълнение към гърба и лакътя, актрисата твърди, че е получила ожулване на лявата си ръка. Снимка на раната е включена в доклада.

Брад Пит

Снимка: Getty Images

През 2020 година Джоли казва пред списание Vogue, че се разделила с Пит заради по-доброто бъдеще на децата си. „Направих го за доброто на семейството си. Това беше правилното решение. Продължавам да се фокусирам върху тяхното възстановяване“, допълва тя.

През 2017 година, само няколко месеца след предполагаемия инцидент, Брад казва пред GQ, че вече е спрял да пие. Признава, че през последната година е злоупотребявал с алкохола.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари