IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бляскавото завръщане на Дженифър Лорънс на червения килим

12 септември 2022 17 50

Актрисата се появи за първи път след раждането на сина си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лорънс се завърна към светските събития само седем месеца след раждането на първото си дете.

Носителката на „Оскар“ показа завидно чувство за стил по време на премиерата на последния си филм Causeaway на филмовия фестивал в Торонто. На 10 септември Лорънс се появи пред фотографите с дълга черна прозрачна рокля на Dior Haute Couture без презрамки. Тя облече тоалета върху черни боксери с висока талия и завърши визията с обеци от емералд и диамант на марката Kwiat, както и с черни високи сандали.

Дженифър Лорънс

Снимка: Getty Images

Подобно на последните папарашки снимки, Лорънс носеше косата си на вълни и отметната на една страна. Гримът ѝ бе сведен до минимум, използвайки само леко розово червило. Това е първата поява на Дженифър на червения килим след раждането на първото ѝ дете – син Си. Името е вдъхновено от американския художник Си Туомбли, който е един от любимците на Кук Марони – съпруг на Лорънс и баща на детето.

В интервю за Vogue, актрисата сподели малко повече за майчинството. „Еуфорията, която изпитвам покрай Си, е просто неописуема. Винаги му казвам, че го обичам повече от възможното“, споделя гордата майка. Допълва, че веднага се влюбила в сина си и започнала да се влюбва във всяко новородено, което види.

Дженифър Лорънс

Снимка: Getty Images

„Сърцето ми се разшири до капацитет, за който дори и не подозирах. Включвам и любовта към съпруга си тук“, казва още Лорънс. Шегува се, че най-вероятно ще бъде от майките, които няма да спят, когато детето им стане тийнейджър, защото постоянно ще се притеснява за глупавите решения, които взима.

Що се отнася до новия ѝ филм, Causeaway е психологическа драма, в която Лорънс играе американски войник, възстановяващ се от травматична мозъчна контузия докато е на мисия в Афганистан.

Causeaway ще направи своята премиера на 4 ноември по Apple TV+.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

( преди 1 година )
Прекрасно се е облякла просто.......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар