IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Частейн плени погледите с оранжев тоалет

12 октомври 2022 14 40

Новият ѝ филм с Еди Редмейн съвсем скоро ще излезе на екран

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джесика Частейн е дамата, която Лондон очакваше и спокойно можем да кажем, че чакането си заслужаваше.

Актрисата, чийто филм The Good Nurse съвсем скоро ще пристигне в Netflix, беше част от филмовия фестивал в английската столица заедно със своя колега Еди Редмейн. Двамата присъстваха на специална прожекция на общия си проект, като впечатлиха с избора си на тоалет. Разбира се, като една от водещите дами в Холивуд, Частейн успя веднага да привлече погледите и фотоапаратите към себе си.

Носителката на „Оскар“ се появи на червения килим в дълга оранжева рокля от Roland Mouret, току-що излязла от колекцията за 2023 година. Дрехата се отличаваше с дълги ръкави, дълбоко V-образно деколте и средно висока цепка, под която се подаваха красиви токчета. Към всичко това бяха добавени бижута от Gucci и красива къдрава прическа, оформена на една страна.

Джесика Частейн

Снимка: БГНЕС

От своя страна, Еди Редмейн беше също толкова елегантен, колкото колежката си. Той избра класически черен костюм от пролетната колекция на Alexander McQueen, който комбинира с бяла риза и черни обувки.

Джесика Частейн редовно прави впечатление на червения килим с елегантната си визия. Тази година тя носеше няколко открояващи се тоалета от Gucci, като светлорозова сатенена рокля на наградите „Тони“, а преди това я видяхме с омбре рокля от златно и лилаво, покрита с пайети за раздаването на Оскарите. Тоалетът очевидно донесе успех на Частейн, която си тръгна с наградата за най-добра актриса в главна роля.

Звездата продължи да работи с Gucci, превръщайки се в тяхно лице на колекцията им за бижута, наречена Hortus Deliciarum. Преди дни пък беше избрана и за лидер на новата кампания за часовници на лейбъла, показвайки новия модел Gucci 25H. В рекламата, носеща името „Време е за Gucci“, Частейн размишлява за значението на времето. Тя влиза в ролята на екранен идол в синхрон с ретро естетиката на кампанията, филтрирана от фина нотка на ирония.

Що се отнася до новия ѝ филм, The Good Nurse разказва истинската история за смела сестра, която рискува живота си, за да разбере дали колегата ѝ е отговорен за странни случаи на смърт, случващи се в болницата. Проектът е базиран на едноименната книга, разкриваща за медицинската сестра Ейми Лоурън, която през 2003 година успява да помогне за разрешаването на убийства, направени от нейния колега и приятел Чарлз Кълън.

Частейн влиза в ролята на Лоурън, която е описана като самотна майка, страдаща от кардиомиопатия, която работи дълги нощни смени в болница в Ню Джърси, за да получи здравно осигуряване. Очевидно изморена от множеството задължения, тя чувства облекчение, когато при нея постъпва висококвалифицираният Кълън, изигран от Редмейн. Двамата бързо се сближават, като Чарлз помага на Ейми да прикрие болестта си и често ѝ помага в грижите за двете ѝ дъщери.

След внезапната смърт на двама пациенти в интензивното обаче детективите започват да подозират Кълън, като разследват последните му назначения в различни болници и защо ги е напуснал. За да го хванат, имат нужда от помощта на Лоурън.

„Беше много стресиращо, защото играех истински човек. Трябваше да почета действията ѝ, нейния героизъм, но също така да се уверя, че не е сензационно и фетишизирано за консумация. Именно затова чувствах огромна отговорност“, казва Частейн пред Reuters.

Чарлз Кълън, който впоследствие признава за смъртта на 40 пациенти, е осъден на 11 доживотни присъди. Според разследващи обаче числото на жертвите му е над 400.

„Срещнах се с истинската Ейми, която говори за този човек, който ѝ е бил близък приятел, човек, когото е обичала, когото е намирала за забавен и емпатичен, а след това вижда в него този убиец. Беше много полезно за ролята ми“, казва Редмейн.

Лоурън, която се пенсионира преди година и половина, беше специален гост на премиерата в Лондон. По думите ѝ, дълго време се е борила с емоциите си и не е знаела как да подходи към филма, защото не е искала един сериен убиец да се превръща в сензация. „Мога да поздравя Еди, който работи усърдно, както и Джесика, която влезе в моята роля. Това е прекрасно. За мен е чест“, казва медицинската сестра.

The Good Nurse пристига в Netflix на 26 октомври.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари