IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна и есенна мода: Как да включим любимото поло в ежедневието си

24 ноември 2022 08 30

Топлината и комфорта на дрехата не са за подценяване

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Дълго време се радвахме на циганското лято, но както всяко хубаво нещо, и то срещна неизбежния си край. Температурите започнаха да се понижават, облаците все по-често присъстват на небето, а валежите се превърнаха в неизменна част от ежедневието ни. Колкото и да избягвахме сезона, есента все пак напомни за себе си и бавно ни подготвя за своя по-студен наследник.

Краят на есента и началото на зимата предполагат драстична промяна в гардероба, като на мястото на тънките блузи с дълъг ръкав се настаняват дебелите пуловери, суитшърти, палта и разбира се, любимите ни полота. Добрата новина е, че освен че са невероятно стилни и се предлагат в различни цветови гами, те могат лесно да трансформират всеки един ансамбъл.

Независимо дали се надявате да използвате полото си като много необходим допълнителен слой, искате да го превърнете във фокусна точка на визията си, или търсите нещо едновременно стилно и топло, ние открихме няколко вдъхновения за това как да носите дрехата през есента и зимата.

Как да включим любимото поло в ежедневието си

1. Цветно поло с неутрален панталон или пола

поло, мода

Снимка: Getty Images

През по-мрачните месеци сме свикнали да залагаме на по-тъмни цветове по ред причини – локвите навън, минорното ни настроение и фактът, че не искаме да стоим дълго време пред огледалото, за да се чудим кой цвят с какво върви. Но полото може да превърне дори един неутрален тоалет в нещо специално, просто трябва да бъде в правилния нюанс. Заложете на неонови цветове, за да може да фокусирате цялото внимание върху дрехата и тя да е централна точка в облеклото.

2. Едноцветно облекло

поло getty

Снимка: Getty Images

Носенето на ярки цветове от глава до пети ще създаде зашеметяващ монохроматичен стил, особено през по-мрачните месеци. Комбинирайте полото с елегантни, структурирани панталони в подобен нюанс, за да подобрите визията и да превърнете основните дрехи в гардероба в нещо по-красиво и специално. Дори и да не харесвате смелите нюанси, този трик работи и за неутрални цветове.

3. Класическото черно

поло getty

Снимка: Getty Images

Един от вечните модни трикове е правилото за изцяло черно облекло, което е може би най-лесният и безпроблемен начин да съставите елегантен и подреден тоалет. Не само че тази неутрална комбинация е изключително ласкателна, но също така ще откриете, че е много гъвкава. Независимо дали отивате в офиса, на среща, или дори на обяд с приятели, тя работи всеки път.

4. Превърнете полото в основа

поло getty

Снимка: Getty Images

Не е задължително полото да бъде акцент в облеклото ви. Понякога тази дреха е основополагаща и около нея могат да бъдат оформени изящни части. Този сезон използвайте любимото си поло с дълги ръкави, за да смекчите по-причудливите елементи в гардероба си, като пола от тюл или пухкаво палто.

5. Поло жилетка

Независимо дали я използвате като горен слой или самостоятелно, жилетката с висока яка е изключително гъвкава дреха, която трябва да имате в гардероба си. Дори обикновените памучни тениски с дълги ръкави стават интересни с помощта на тази есенно-зимна класика.

6. С дънки

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Най-лесният тоалет, след изцяло черната комбинация, е съчетаването на дънки и поло. Тази година обаче може да подобрите малко нещата, като заложите на по-широките крачоли или сложите полото под пуловер с лого за стилно завръщане на тенденциите от 90-те. Можете също така да замените моделите от памук с мрежести и да ги носите под голяма тениска.

Есенна мода: 7 тоалета без нуждата от нови дрехи

Зима 2022 – изпробвайте капитониран панталон

Пухен елек – ново попълнение в гардероба за есента

7. Рокля с висока яка

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mess apparel (@mess.apparel)

Пуловерната рокля с висока яка е основен есенен продукт с причина – това е един готов и лесен тоалет, който е подходящ за различни стилове. Чифт масивни ботуши ще направят нещата по-зимни, докато белите маратонки и високите чорапи ще са подходящи за дните, в които няма нито една локва по улиците.

За още модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари