IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сако с пайети – идеално за празниците

12 декември 2022 16 30

Ето повече за новата тенденция за зима 2022/23

IStockphoto

IStockphoto

Сако с пайети е онази дреха, която можете да добавите към визията си за празниците в края на декември. Парчето, което блести на светлината, става за по-специални поводи. И определено ще го виждаме по-често тази зима.

Може да се каже, че пайетите се завръщат в гардероба ни. И освен рокли, топове или пък декорации с тях, ще носим и поне по едно симпатично сако.

Кръгчетата, които се пришиват към най-различни материи, са перфектни за коледния сезон, когато ни трябва нещо, с което да ни забележат.

Сако с пайети – шик предложение за партитата

Освен на късо и изчистено сако, за зима 2022/2023 може да заложите на по-дълго, което цялото е отрупано с пайети. Именно такива предлагат много марки в момента.

Докато някои сака са само с пайети в един цвят, други са по-шарени – за тези, които обичат по-нестандартните дрехи.

Есенна мода – рокля на точки никога не е излишна

Ето моделите в различни тонове, сред които да изберете вашето сако за празниците:

1. Бордо

Тези блейзъри са с цвета на виното, което някои обожават да консумират през този сезон. Може да се комбинират с кожен панталон или пола, като се добави къс топ.

Не сме изненадани, но Кейт Мидълтън е по последни тенденции с винтидж сако

2. Наситенозелено

Няма как да не ползваме един от основните тонове на Коледа. С него има толкова много пуловери, жилетки, рокли и други. Едно зелено сако с пайети ще придаде по-елегантен вид на вашата визия в черно. Става в комбинация с деним.

Стилна есен – Ан Хатауей ни вдъхновява с блейзър и рокля

3. Хологравско бяло

Тази зима дрехите с пайети, които променят цвета си на светлината – в лилаво-розови оттенъци, са истински хит. Освен сако с такива малки пайети, има и множество с по-големи, които може да тракат, докато танцувате по Коледа и Нова година.

Есенна мода: Кейт Мидълтън с перфектния блейзър

4. Розово

Тук сакото с пайети може да е част от костюм с панталон с широк крачол. Розовото е за основа, а върху него има безброй бляскави пайети.

5. Сребристо

Сребърното и златното присъстват в по-голяма част от украсата на елхата и дома ни за декемврийските празници. Ето защо едно сако със сребристи пайети би се вписало във виждането на много дами за тоалет за коледното парти.

За още актуални тенденции и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари