IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всички очи към нея: Кейт Мидълтън с рокля под наем и колието на Даяна

7 декември 2022 12 30

Херцогинята отново показа, че мисли за природата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън и принц Уилям направиха запомнящо се завръщане в САЩ, приключвайки визитата си с раздаването на наградите Earthshot в петък, 2 декември. Церемонията се проведе в Бостън, а на нея присъстваха множество известни личности, включително и Дейвид Бекъм.

За да приключат посещението си в Америка, принцът и принцесата на Уелс присъстваха на втората ежегодна церемония Earthshot, която този път се проведе в залата MGM Music Hall. За да запазят тона на вечерта, а именно опазването на околната среда, гостите бяха помолени да не си купуват нови дрехи или костюми.

Кейт Мидълтън,

Снимка: Getty Images

За да даде пример на всеки, Кейт се придържаше към насоките за устойчива мода в яркозелена рокля с отворени рамене от Solace London, която взе под наем от HURR – платформа за отдаване под наем на дизайнерски рокли в Обединеното кралство. Тя украси визията си с най-добрия аксесоар – чокър с изумруд и диаманти, принадлежал на принцеса Даяна. Херцогинята завърши визията с обеци от същите камъни като чокъра, обвити в платина от Asprey. След церемонията стана ясно, че роклята отново е свободна за наемане.

Принц Уилям също беше облечен с мисъл за природата, като носеше син кадифен костюм, който е избирал и за предишни кралски събития.

Петимата победители в петте категории на Earthshot получиха по 1 милион долара, за да подпомогнат своите мисии в опазването на околната среда. Участниците, чиито проекти впечатлиха Уилям и Кейт, са Mukuru Clean Stoves от Кения, Kheyti от Индия, Indigenous Women of Great Barrier Reef от Австралия, Notpla от Обединеното кралство и 44.01 от Оман.

Наградите бяха присъдени от актьорите Рами Малек, Катрин О'Хара и Шейлийн Удли. Както миналата година, и тази принцеса Кейт връчи една от статуетките. Дейвид Бекъм също присъства, прибирайки се в Америка от Катар, където служи като посланик на Световното първенство. Даниел Дей Ким и радиоводещата Клара Амфо бяха водещи на церемонията.

Рами Малек разкри, че принц Уилям за първи път му споделил за наградите Earthshot по време на срещата им на филмова премиера. „Първоначално говорихме за идеята на премиерата на Бонд. Бях впечатлен от ентусиазма с който говореше“, каза актьорът от зеления килим в Бостън. Допълва, че той, също като принц Уилям, е бил впечатлен от усилията на президента Джон Кенеди да изпрати човек на Луната, така че това е една от общите теми, които обсъждали с кралския наследник.

Кейт Мидълтън,

Принц Уилям и Кейт Мидълтън с Рами Малек. Снимка: БГНЕС

„Аплодирам принц Уилям и всеки, който участва в съставянето на това събитие, че са намерили иновативни решения за подобряване на глобалната криза, защото тя може да бъде победена, само ако всички започнем да мислим заедно“, казва още Малек.

Говорейки пред списание People, Даниел Дей Ким казва, че наградите Earthshot са много по-значими от проста церемония. „Те се занимават с екзистенциални проблеми, които всички ние изпитваме като организми, не само като индустрия. Горд съм, че бях помолен да бъда част от това“, споделя актьорът.

Кафяво палто – Кейт Мидълтън знае с какво да го съчетае

Няма да се помирят: Принц Уилям и Кейт Мидълтън не търпят вече принц Хари и Меган Маркъл

Бюти съвети – триковете на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл

На събитието присъстваха още известни имена, включително Били Айлиш, Ани Ленокс, сестрите Клоуи и Хали, както и Ели Голдинг, която бе един от специалните гости на сватбата на Уилям и Кейт през 2011 година. След церемонията кралската двойка успя да се срещне с певицата зад кулисите, която пее на първия им танц като съпруг и съпруга.

Кейт Мидълтън,

Принц Уилям и Кейт Мидълтън с Дейвид Бекъм. Снимка: БГНЕС

35-годишната Голдинг, която е близка приятелка и с принцеса Юджийн, сподели какво е било чувството да пее на кралската сватба. Тя избра песента Your Song за серенада, която е написана от Елтън Джон – близък приятел на принцеса Даяна.

„Когато говорим за нещо плашещо, това се класира на първо място. Бях толкова нервна, че ръцете ми трепереха. Това е един от спомените ми – поглеждам надолу и виждам как треперят“, споделя Ели през 2016 година. Допълва, че дълго време не е вярвала, че тя ще бъде основният изпълнител на сватбата. Смятала е, че е просто заблуда за гостите и отнякъде ще се появи Лейди Гага, Бионсе или Джей Зи.

принц Уилям,

Принц Уилям и Кейт Мидълтън с Ели Голдинг. Снимка: Getty Images

Все пак нито един от тримата не се появява, а Голдинг си остава основен изпълнител за цялата вечер, правейки едно от най-значимите си изпълнения.

За още новини от света на британското кралско семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Силвия ( преди 1 година )
Изобщо не обръщам внимание на хора, които пишат коментари, само защото няма какво друго да правят. Но пък, са толкова категорични в мнението си.Подкрепям изцяло Кейт, тя прекрасно знае какво прави, защо го прави, как го правиАйде стига с нелепи коментарчета от някои си. Пък ако ще и да са много, ама много известни !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар