IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайра Банкс на 49 – от супермодел до бизнесдама

6 декември 2022 16 30

Звездата сподели своята равносметка

БГНЕС

БГНЕС

Едно невероятно пътуване – от супермодел до бизнесдама. Така Тайра Банкс определя своето развитие през последните няколко години. А повод за своеобразната ѝ равносметка бе нейният 49-и рожден ден.

Известният модел, изявяващ се още като актриса, тв водеща, писателка и бизнесдама, разкри пред последователите си как се чувства една година, преди да навърши 50.

„Еха. Това е моят рожден ден. И мисля за моето пътуване. От супермодел до супер бизнесдама“, написа Банкс.

С поста си звездата се опитва да вдъхнови своите фенове, посочвайки, че всяка мечта може да се случи, стига да вярват и работят упорито за реализирането ѝ.

„Какви бяхте вчера и какви искате да бъдете днес? Припомнете си своята МЕЧТА, като я споделите с мен по-долу“, написа още моделът.

Много известни личности и последователи на Тайра я поздравиха по случай рождения ден.

Тайра Банкс – първата чернокожа жена на корицата на Sports Illustrated

Тя е родена на 4 декември 1973 г. в Ингълууд, Калифорния, в семейството на медицински фотограф и компютърен консултант.

Банкс стъпва на модния подиум, когато е едва на 15.

Тя е първата чернокожа жена, която попада на корицата на изданието за бански костюми на Sports Illustrated, както и на кориците на списанието GQ и каталога на Victoria's Secret. Тя е един от „ангелите“, рекламиращи марката между 1997 и 2005 г.

Банкс се пенсионира като модел през 2005 г., въпреки че след това продължава да се снима за различни марки и кампании.

Освен като модел Тайра се развива и като актриса. Първият игрален филм, в който тя участва е The Fresh Prince of Bel-Air (1993 г.). Но по-голяма роля получава в драмата Higher Learning.

Тайра Банкс, това ти ли си?

Звездни диети: Менюто на Тайра Банкс

Диетична пица: Тайра Банкс споделя рецептата си

Мнозина познават звездата и от формата „Следващият топмодел на Америка“ – най-успешното и продължително модно риалити предаване, на което тя е водеща.

През 2014 г. Банкс създава своя козметична марка. За да има повече продажби, тя използва многостепенна маркетингова система, с която много се гордее.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари