IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайра Банкс, това ти ли си?

17 август 2021 17 40

Моделът спря да носи перука

БГНЕС

Топмоделите винаги ни дават пример за това как да се обличаме, какви обувки и аксесоари да носим. А някои са истинско вдъхновение за нов грим. Но не и Тайра Банкс, която наскоро изненада последователите си, появявайки се без грим в социалните мрежи. 

Звездата сподели няколко селфита, на които направо не можем да я познаем. На тях се виждат тъмните кръгове под очите й, както и някои несъвършенства като ситни пъпчици. Но на нея въобще не й пука. 

Със снимкиите Тайра сподели, че си дава почивка от носенето на перуки. Те показват естествената й коса, увита на висок небрежен кок. 

Вместо да я критикуват, че плаши с вида си, последователите на Банкс я поздравиха за смелостта да се появи по този начин. Освен това, най-верните от тях знаят, че тя не го прави за първи път. 

„Челото ти е златно“, „Харесва ми тонът на твоята кожа и торбичките под очите“, „Моето чело е същия размер, хаха...“, коментират те повод това, че без перука и най-вече бретон, челото й изглежда доста по-голямо. 

В началото на август Тайра отново сподели своя снимка без грим, на която бе с мрежа на главата. Тогава обаче лицето й изглеждаше много по-добре. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари