IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съвети за перфектната снимка от Тайра Банкс

15 март 2021 18 00

Супермоделът има какво да каже на всички, които искат да впечатлят в социалните мрежи

Снимка: Getty

Една снимка струва 1000 думи. Тази поговорка е позната на всеки, особено на онези, които използват фотосите за печелене на пари или рекламиране на собствените си марки. Именно затова е много важно да знаем как точно да направим перфектната снимка, която да събере множество харесвания и коментари само няколко минути, след като е публикувана в социалните мрежи.

Създаването на идеален кадър обаче е доста по-трудна задача, отколкото си мислим. Колкото и добри да са телефонните камери, трябва и ние самите да се потрудим, за да постигнем безупречен резултат. Именно затова са ни необходими професионални съвети, които да дойдат от човек, който е прекарал целия си живот пред камера.

Кой, ако не Тайра Банкс, ще знае как да застане пред камера и как да покаже най-добрата си страна? За щастие на всички нас, супермоделът споделя малката си тайна за перфектна снимка и се оказва, че тя не е чак толкова трудна. Банкс реши да отговори на коментар в платформата TikTok, където я попитаха какво трябва да се направи, за да изглеждаме добре на снимки.

@tyrabanks

Reply to @noodlucci For good ?...Find that light! #NowLookAtThis #tiktokpartner #learnontiktok

♬ Light It Up (Remix) - Major Lazer

Докато лежи в леглото си, звездата изглеждаше прекрасно с опушен грим, жълт пуловер и изправена коса. „Най-лесният начин да изглеждате добре на снимка е правилната светлина“, категорична е Банкс. Тя показа с каква лампа разполага в спалнята си, като заяви, че тя ѝ осигурява точното количество светлина, което се разпределя изцяло върху лицето ѝ. „Вижте как нямам сянка над главата си, всичко е съсредоточено в предната част на тялото“, споделя моделката. Тя посъветва феновете си да държат светлината разсеяна, за да не им свети прекалено много в очите.

Тайра Банкс често дава съвети на хората, които искат да се занимават с мода. Тя е част от шоуто „Следващият топмодел на Америка“, чийто дебют беше през 2003 година. Супермоделът стана и свидетел на промените в модната индустрия, като най-голямата от тях беше приемането на всички размери за перфектни.

„Има постоянна промяна във всичко. Радвам се, че съм част от това и съм щастлива да видя как хората вдигат летвата“, казва тя пред списание People. В допълнение към съветите за дефилиране и създаване на най-добра снимка, Тайра Банкс се грижи перфектно и за 5-годишния си син Йорк.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари