IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледен стил: Кейт Мидълтън блести в бордо

16 декември 2022 12 30

Цялото кралско семейство се събра за специалния концерт

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън отново влезе в ролята на домакин за втория си ежегоден коледен концерт.

Принцесата на Уелс пристигна в Уестминстърското абатство в четвъртък, 15 декември, за да проведе „Кралски песни: Заедно на Коледа“ – вторият ѝ ежегоден концерт с коледни песни, спонсориран от Кралската фондация. Мястото на събитието е особено важно за кралската особа, тъй като именно там тя казва „Да“ на принц Уилям през април 2011 година.

За коледния концерт Кейт отново беше безупречна в избора си на тоалет, като този път заложи на дълга рокля, която приличаше на палто, в бордо цвят. Моделът на Epitone London беше изцяло изчистен, с дълги ръкави и стигаше до малко над глезените. Беше съчетан с ниски токчета в бордо, чанта и ръкавици в същия цвят. Косата ѝ бе свободно пусната и оформена на емблематичните леки вълни.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Събитието се превърна в истинска семейна афера, като към Кейт се присъединиха принцеса Шарлот, принц Джордж и принц Уилям. Единствената дъщеря в къщата на херцозите на Кеймбридж беше облечена като майка си, носейки червено палто от Trotters и тъмен чорапогащник. Принц Джордж и принц Уилям също решиха да се координират, избирайки официални панталони и дълги черни палта с бели ризи. Единствената разлика беше във вратовръзките им, като Уилям носеше цвят бордо, за да се съчетава със съпругата си, а принц Джордж беше със син модел. Принц Луи отново остана вкъщи.

Освен принцът и принцесата на Уелс, в Уестминстърското абатство пристигнаха още крал Чарлз III и кралица Камила, принцеса Юджини и съпругът ѝ Джак, принцеса Беатрис и съпругът ѝ Едуардо Моци, Зара и Майк Тиндъл, Софи, херцогинята на Уесекс, лорд Фредерик Уиндзор и съпругата му Софи Уинкелман, както и лейди Габриела Уиндзор и съпругът ѝ Том Кингстън. Родителите на Кейт – Карол и Майкъл Мидълтън – също бяха сред публиката, както и Пипа Мидълтън.

Тазгодишното събитие включваше традиционни коледни песни на хора на абатството, заедно с изпълнения на гости, включително Крейг Дейвид и звездата от „Клетниците“ Саманта Баркс, както и специален дует от оперния певец Алфи Боу и Мелани Си от Spice Girls. Църковните четения бяха изнесени от принц Уилям, Кристин Скот Томас и звездата от „Падингтън“ Хю Боневил.

Концертът също така включваше почит към покойната кралица Елизабет, чието погребение през септември се проведе именно в Уестминстърското абатство.

„Тази коледна служба е посветена на Нейно Величество кралица Елизабет II и на всички онези, които, за съжаление, не са вече сред нас. Силно поддържаните ценности на Нейно Величество като дълг, състрадание и вяра са ръководили създаването на тази служба“, се казва в съобщение от организаторите. Когато службата започна, беше пуснат филм, който подчертава как покойната кралица е попадала в центъра на коледните празници на толкова много хора чрез своите ежегодни речи.

Всички кралски представители изглеждаха щастливи на фона на втората част от документалния филм на Меган и Хари. В него двамата говорят за проблемите с фамилията, като херцогът на Съсекс дори спомена, че принц Уилям му се е разкрещял заради решението да напусне кралското семейство.

Празничното събитие събра членове на кралското семейство с благотворителен персонал, доброволци от общността, работници на първа линия, военен персонал и други, за да „отпразнуват радостта, която човешката връзка може да донесе“.

Кралска Коледа: Кейт Мидълтън с прекрасна червена рокля

Кейт Мидълтън, Коледа и един подарък за кралицата, който няма да забрави

Всички очи към нея: Кейт Мидълтън с рокля под наем и колието на Даяна

Кейт също се събра отново с някои познати лица, които срещна през изминалата година, включително 4-годишния Тео Кромптън, който запомнящо се усмихна до уши, когато подари на кралската особа букет цветя по време на посещението ѝ в Уелс с принц Уилям през септември. Принцеса Кейт коленичи и го хвана за ръцете, докато го поздравяваше.

„Тео, радвам се да те видя отново и се радвам, че успя да се присъединиш към нас тази вечер!“, гласеше описанието под снимка в социалните мрежи. От офиса на принца и принцесата на Уелс също така благодариха на всички, които са помогнали за създаването на концерта и достигането му до толкова много хора не само във Великобритания, но и по целия свят.

Миналия месец Кейт помоли феновете да изберат песента, която ще закрие събитието, като гласуването беше измежду три – Hark! The Herald, Joy To The World и O Come, All Ye Faithful. Победителят е O Come, All Ye Faithful, като почти 25 000 души са гласували за нея.

Концертът бе заснет и ще бъде излъчен на Бъдни вечер, а Катрин Зита-Джоунс ще бъде гласът зад кадър.

За още новини от британското кралско семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари