IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Зендая с винтидж пола и нова прическа

21 декември 2022 12 30

Никога не бърка в модния отдел

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зендая реши да закрие годината с нов урок по стил, като този път включи и промяна в прическата.

Наскоро актрисата беше на събитие за сериала си „Еуфория“ в Лос Анджелис, където впечатли не само с визията, но и с новото си подстригване. Събирайки се отново с колежките си Сидни Суини, Мод Апатоу и Хънтър Шафър, Зендая беше облечена в изискан ансамбъл, сглобен от дългогодишния ѝ стилист и приятел Лоу Роуч.

Визията на звездата се състоеше от черно поло с къс ръкав и перлени декорации, които красиво очертаваха торса на Зендая. То беше съчетано с мидипола от гингам, дело на модната марка Schiaparelli. Полата, която се продава на дребно за 1913 долара, е изработена от плътен памук и лен, като се увива, за да разкрие подравнен силует. Високата ѝ талия е придружена и от елегантен златен катинар, който е отличен символ на марката откакто Schiaparelli го използва за повече сигурност на чантите си от 1935 година насам.

Що се отнася до обувките, тяхната марка не може да бъде сбъркана и от километри. Емблематичната червена подметка издаде веднага името, като този въпросен чифт на Christian Louboutin носи името So Kate и струва 795 долара. Токовете се отличаваха с остър връх, копринена лачена кожа и задължителното червено дъно. Обувките се извисяваха на внушителна височина, издължавайки и без това дългите крака на Зендая. Говорейки за аксесоарите, актрисата реши да запази визията си по-семпла, избирайки само чифт искрящи малки обеци.

Освен към стила, погледите ни бяха привлечени и към новата прическа на звездата. Разделяйки се с дългата си емблематична коса, Зендая реши да се подстриже доста късо, напълно против правилата във фризьорството за зимата. По принцип експертите съветват през по-студените месеци да сме с по-дълги кичури, които да ни пазят топло, но актрисата доказа за пореден път, че не робува на правила.

За края на 2022 година Зендая избра къс боб, стигащ точно до брадичката, който бе оформен на леки вълни и включваше асиметрично разделяне на косата. В своите истории в Instagram тя се пошегува с новата си прическа, споделяйки меме от анимационното филмче на „Дисни“ „Лио и Стич“. На забавната снимка пише: „Когато мацките си направят лек боб. Аз съм мацките“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N ? (@msxdaya)

Това обаче не е първият път, в който Зендая залага на по-къса дължина в косата. През май тя избра по-дългата версия на боб, известна като лоб. Тогава се подготвяше за новия си филм Challengers, като мнозина сметнаха, че промяната във визията е наложена именно заради началото на снимките.

Публичната поява на Зендая идва след като тя получи поредната си номинация за играта си като Ру в сериала „Еуфория“. Този път тя се нареди сред претендентите за „Златен глобус“, като ще се бори в категорията за най-добра актриса в телевизионна поредица. През септември тя спечели „Еми“ за най-добра актриса в главна роля в драматичен сериал. Това бе втора поредна година, в която Зендая си тръгва с отличието, превръщайки се в най-младия двоен победител в историята на наградите.

Награди „Еми“: Зендая и Ли Джънг-дже с исторически победи

Дами и господа, Зендая отново е тук!

Ан Хатауей и Зендая – очаквано добра комбинация

Що се отнася до третия сезон на сериала, на който Зендая е и продуцент, тя сподели надеждите си за развитието на Ру и историите, които би искала да ѝ се случат. „Искам да видя как изглежда Ру по пътя си към трезвеността, колко хаотичен може да бъде в това пътуване“, казва тя. Допълва, че ѝ е интересно да види и какво ще се случи с всички останали герои, които се опитват да разберат какво ще правят с живота си след гимназията и в какви хора искат да се превърнат.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by emma (@quality.quackson)

Снимките на третия сезон на „Еуфория“ ще започнат след Нова година, като засега премиерната дата не е известна.

За още тенденции от света на модата ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари