IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Устойчива мода: Чарлз III с палто на 40 години

6 януари 2023 14 40

Той е доста пестелив в модните си избори

БГНЕС

БГНЕС

Чарлз III облече 40-годишно палто за едно от последните си посещения в Обединеното кралство. С това кралят за пореден път стана пример за устойчива мода.

Монархът присъства на църковна служба в Сандрингам по случай настъпването на новата 2023 г. Придружаван от своята съпруга Камила, той бе заснет с вълнено палто, познато на много фотографи и модни експерти през годините.

Палтото е на ситно каре в кафяв цвят, с двуредно закопчаване, кокетни ревери и големи джобове, в които Чарлз обича да държи ръцете си. Под него се вижда синя риза и червена шарена вратовръзка.

Палто на четири десетилетия

@jessweslie #greenscreen #KAYKissCountdown #princecharles #kingcharles #royalfamily #royaltea #queenelizabeth #princewilliam #katemiddleton #princeharry #meghanmarkle #fyp ♬ original sound - Jessica Weslie Arena

Според кралски биографи, въпросният модел не е само от последните години на Чарлз като принц. То е негово любимо, което носи с удоволствие цели четири десетилетия.

В TikTok потребителката Джесика Арена сподели видео, в което показва, че палтото на сина на Елизабет Втора е на 40 години и все още е актуално.

Любопитен факт е, че въпреки годините, Чарлз поддържа форма и все още може да облече и закопчае палтото.

По думите на инфлуенсърката, палтото, което е от края на 80-те години на миналия век, е идеален пример за устойчива мода. Тя добавя, че неведнъж бащата на принцовете Уилям и Хари се появява с дрехи, които са в гардероба му много отдавна.

Чарлз, Даяна,

Чарлз с любимото му вълнено палто, принцеса Даяна и принц Хари/Getty

„Обувките му също. Той носи някои от тях очевидно повече от 30 години“, добави последовател на Джесика, изтъквайки, че той прави осъзнати избори и по отношение на своите обувки.

Устойчива мода: Звездите, които носиха сватбените си рокли на червения килим

Чарлз отдавна насърчава да пазим планетата

Освен че е привърженик на носенето на устойчиви парчета, синът на покойната Елизабет Втора неведнъж насърчава британците да опазват планетата. Миналата година той изтъкна, че търси по-екологични алтернативи по отношение на начина си на придвижване из страната.

Още докато бе принц, той се прочу с това, че иска да кара своя Aston Martin с гориво биоетанол, с което да намали въглеродния отпечатък върху природата. Освен това направи някои промени в хранителния си режим.

принц Чарлз,

БГНЕС

Как реагирал Чарлз III на документалния филм на принц Хари и Меган Маркъл?

Защо Чарлз спря да отговаря на телефонните обаждания на принц Хари?

Крал Чарлз III не иска да лиши принц Хари от титлата му

„Не ям месо и риба два дни в седмицата и млечни продукти един ден в седмицата Ако повече хора го правеха, бихме намалили много натиска върху природата“, посочи Чарлз в интервю за BBC, отбелязвайки, че повече хора трябва да последват примера му.

Освен краля, Кейт Мидълтън – съпругата на неговия първороден син, също вдъхновява много хора с това, че държи на устойчивата мода. Тя често рециклира свои стари костюми и официални тоалети, за да продължи да ги носи за в бъдеще.

За още новини от света на модата и британския кралски двор последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Следващият път да облече нещо извадено от някой контейнер за смет. Ще му отива повече.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар