IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна мода – Джулиана Гани с дънкови гети

2 февруари 2023 14 40

Плеймейтката няма време за следродилна депресия

IStockphoto

IStockphoto

Джулиана Гани показа, че не се притеснява от фигурата си след раждането. Дни след изписването от болницата, плеймейтката показа как изглежда, обличайки се по актуален тренд за зимата.

Звездата сподели нови снимки от дома си, на които я виждаме в отлична форма.

„Здравословното хранене и движението за мен са начин на живот. Благодарение на това винаги съм поддържала оптималното за моя ръст тегло. Още не смея да се върна във фитнеса след раждането. Но не спирам да съм активна и да продължавам да се храня, както обикновено“, сподели тя.

Джулка носи черен гащеризон с дупки и къс дънков топ. Той е съчетан с гети в същия деним.

Обувките тип чорап, към които има дънкови гети, бяха истински хит през миналата година. Ето че и тази някои техни разновидности продължават да са актуални.

За новата си фотосесия Гани е избрала гети от светъл деним, които е комбинирала с кожени обувки на висока платформа.

Гетите на Джулиана приличат много на широките крачоли на така наречените мамини дънки. Горната им част е с джобче и колан.

Джулиана Гани показа първите мигове на бебето след изписването

Известни дами орисаха бебето на Ивайла Бакалова

Мона от родилното: Добре дошла, Леа!

„Нямам време за депресия след раждането!! Факт“, споделя Гани, която малко след като даде живот на втория си син, се върна към работните ангажименти.

Припомняме, че второто дете на Джулка проплака на 16 януари. То се казва Кай, като името му е избрано от нейния по-голям син – Давид, който в началото на месеца стана на 3.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари