IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чанти през рамо за Свети Валентин – във формата на сърце

6 февруари 2023 10 30

Ето няколко актуални модела, подходящи не само за празника

IStockphoto

IStockphoto

Чантите през рамо са най-удобните за много жени. Малки или големи, те се срещат в най-различни форми, размери и десени. Но по случай Свети Валентин на пазара има минимодели във формата на сърце, които си заслужава да носите и след това.

Според модни експерти, кожените чантички сърца не са само за един ден. Те са една от тенденциите за зимата, която да изпробвате. Това доказват различните предложения по темата на Chanel, Dolce & Gabbana, Zara, H&M, ASOS и други.

Чантите през рамо за 14 февруари може да са червени, розови или пък черни, от кожа, пайети или някои други бляскави елементи. Но останалите във формата на сърце са направени така, че да пасват на вашите любими дрехи, обувки и аксесоари.

Освен дизайнерските миничантички с кожена дръжка или пък такава под формата на верига, има и много достъпни варианти, които да си позволите на следващата заплата. Някои от тях са направо вечни и спадат към така наречените устойчиви модни находки.

Има страхотни винтидж сърца, които приличат на клъч, притежавайки уникална закопчалка. Други чанти през рамо, които са пухкави, също са като сърца, по друга тенденция за зимата. Ала сякаш най-разпространените и търсени са кожените модели с камъчета, капси. От тях червените или лачените ще са хит за този Свети Валентин. Иначе окото привличат и много велурени и сатенени модели, украсени с пришити верижки, скъпоценни камъни и други елементи.

Ето няколко модела дамски чанти през рамо, които може да носите не само на 14 февруари:

1. Пухкаво розово сърце

Това е минимодел, който прилича на малко сладко плюшено зайче. Има малка дръжка с пухкав елемент за носене на ръка, но и дълга златна верига за през рамо. Въобще, той е според популярен тренд за зимата – чанти от по-рошави материи, приличащи на козината на животно.

2. Червена чанта за през рамо

Един класически модел на по-обемно сърце. Той е с кожени дръжки – по-малка и голяма. Освен това се закопчава с цип, който сякаш разделя сърцето на две равни части.

Този модел е по-голям и може да побере повече от червило и мобилен телефон.

Дамски чанти – 6 модела за зимата

Космати дамски чанти – сред предпочитаните за зимата

Дамски чанти – пробвайте кожени паласки

3. Класическо кожено сърце

Коженото капитонирано сърце на Chanel си е класика, за която много жени мечтаят. Притежавайки този минимодел, те биха го носили всеки ден без никакъв проблем. Той е от онези дамски чанти през рамо, които се комбинират с всичко, придавайки акцент на ежедневната визия.

Това кожено сърце на известната марка има малко джобче отпред и цип по средата. Тези чантички не побират кой знае какво, но са изключително кокетни.

4. Бижу през рамо

Сърцето си иска своето, казват създателите на дамските чанти във формата на сърце, украсени целите с кристали.

Този модел е истинско бижу и освен за Свети Валентин, може да се носи като дамска чанта през рамо на коктейл, сватба или друго по-лъскаво събитие.

За още тенденции и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари