IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дамски чанти – Кейт Мидълтън с мини вариант

9 ноември 2022 10 30

Моделът не е избран само заради дизайна

БГНЕС

Кейт Мидълтън винаги е била модел за подражание и истинско вдъхновение за мода за много жени. Откакто стана принцеса на Уелс, тя не е сменила кой знае колко своя стил. Освен страхотните есенни палта, с които я виждаме на нейните последни изяви, тя впечатлява и с няколко различни миниатюрни дамски чанти. Оказва се, че те са от един и същи модел и той не е избран случайно.

Спирайки се да говори с хора пред супермаркет в Белфаст, Северна Ирландия, жената до принц Уилям стиска в едната си ръка една страхотна чантичка с къса дръжка.

По-късно, посещавайки център за превенция на самоубийствата, фотографите улавят в по-близък план въпросния кожен аксесоар. А модните експерти са категорични – той е на британския бранд DeMellier.

Стилната Кейт Мидълтън е заложила на риза и палто в небесносин цвят. Тях тя е съчетала с тъмносин панталон и черни обувки на висок ток. А нейната дамска миничантичка пък е в тъмнозелен цвят. Но въпреки това отива на цялостната визия.

Миниатюрните чанти се продават с кауза

Преди близо седмица, за официалното си посещение в Скарбъроу с принц Уилям, 40-годишната принцеса пък се появява със същата чантичка, но в кафяв цвят. Тогава тя пасва на нейното бежово дълго палто.

Оказва се, че принцесата на Уелс залага на въпросния модел в различни разцветки, за да подкрепи важна кауза.

Въпреки желанието, Кейт Мидълтън може би няма да има повече деца

Не сме изненадани, но Кейт Мидълтън е по последни тенденции с винтидж сако

Бъдещата кралица Кейт Мидълтън ще е модерен монарх

Основана от Мирея Лусия-Линд през 2017 г., марката привлича хората със своя дизайн на дамски чанти. Част от парите от всяка покупка отиват за животоспасяващи ваксини за деца сираци. Инициативата се нарича „Чанта, живот“, създадена съвместно със SOS Детски селища. Именно мисията на въпросната глобална благотворителна организация е да гарантира, че всяко дете ще има любов, грижа и подкрепа от свое семейство.

Според основателката на марката дамски миничанти Кейт винаги е изглеждала зашеметяващо. Лусия-Линд посочва, че за нея е чест, че Мидълтън носи от нейната линия кожени аксесоари и е посланик не само на нейната, но и на други британски марки.

Към днешна дата марката е финансирала еквивалента на 350 000 ваксини и медицински процедури.

Кейт Мидълтън,

БГНЕС

„Освен че продаваме красиви чанти и овластяваме жените, ние също така допринасяме за нещо по-добро и това е нещо, което всички в екипа наистина ценят силно. Това е много възнаграждаващо и много важно за мен и целия екип – правим го, защото вярваме в него“, посочва дизайнерката.

И други кралски особи залагат на въпросните чанти

Не само Кейт Мидълтън харесва въпросните чанти. Освен нея и други кралски особи са забелязани с тях на различни събития. През 2018 г. още Меган Маркъл залага на модел Venice за една от първите си разходки с принц Хари като сгодена.

През 2019 г. Камила Боулс или настоящата кралица-консорт си купи същата зелена миничантичка. С течение на времето в нейния гардероб се появиха още няколко в други разцветки.

Дамски чанти – 5 модела за есента

Есенна мода: Чанти за телефон ще са сред актуалните

„Всеки път, когато кралска особа носи наша чанта, виждаме силно въздействие“, хвали се създателката на чантите.

По данни на списание People, принцеса Беатрис – една от дъщерите на принц Андрю, също е фен на марката DeMellier. Нейната братовчедка Зара Тиндъл явно също има известни пристрастия към нея, защото на погребението на Елизабет Втора се появи с черен клъч от колекцията на бранда.

Въпросните дамски чанти в модерен и минималистичен стил са проектирани от изцяло женски екип. Те са ръчно изработени в етично сертифицирана фабрика в Испания. Любопитен факт е, че нейната основна цел е да бъде изцяло захранвана от слънчева енергия до 2023 г. Идната пролет се очаква да пусне и своята първа веганска колекция.

За още новини за британския кралски двор последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари