IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Кайли Дженър прескочи пролетта и кацна направо в лятото

8 февруари 2023 08 30

Риалити звездата вдигна градусите в социалните мрежи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Температурата навън е под нулата, снегът вече бавно се превръща в лед, студеният вятър прави разходките на чист въздух почти невъзможни, а дебелите дрехи са на преден план. Това е картинката, на която ставаме свидетели в последните няколко дни и ще продължи по същия начин още дълго време. С две думи – зимата дойде!

Но ако питате Кайли Дженър, зимата въобще не е тук, даже и пролетта я няма, а направо е дошло лятото. Риалити звездата успя да вдигне градусите в социалните мрежи, правейки си своеобразна фотосесия край слънчев басейн. Очевидно на Карибите не е чак толкова студено, колкото в България, и Дженър е решила да се наслади на слънцето и да хване тен, дори през февруари.

25-годишната милионерка публикува серия от снимки, на които показва как си почива на дървен шезлонг, облечена в едва забележим бански. Макар да роди второто си дете преди една година, Кайли изглежда великолепно, фигурата ѝ отново се е върнала към нормалните си пропорции, а извивките ѝ са още по-секси.

Въпросният бански обаче също не остана незабелязан, макар да е доста оскъден. Цветната комбинация от розово-синьо горнище и зелени бикини беше изцяло покрита с кристали. Дизайнът, според Page Six, е част от колекцията на Chanel за пролет 1995, направена специално от покойния Карл Лагерфелд. На една от снимките се вижда и емблематичното лого на Chanel, което доказва и теориите за произхода на банския.

Кайли Дженър от няколко дни не спира да дразни феновете си, които студуват по света, докато тя се наслаждава на топлото време на Карибите. Преди сексапилната фотосесия по бански, риалити звездата публикува няколко снимки от почивката си, на които беше облечена с прозрачен къс топ с дълги ръкави, който се завързваше около кръста ѝ. Тя комбинира дрехата с много къса зелено-бяла пола от колекцията пролет/лято 2023 на Jacquemus.

Дженър, която наскоро прикова погледите по време на Седмицата на модата в Париж, беше забелязана на островите Търкс и Кайкос, наслаждавайки се на водата в черен бански и черни слънчеви очила. На други снимки Кайли беше облечена в неонова зелена саронг пола, която, когато беше леко повдигната, разкриваше татуировка с червено мастило на кръста с думата „sa-nǝ-té“. Звездата си прави надписа през 2016 година.

Публикациите на Дженър идват, след като тя сподели непоказвани досега снимки на сина си Еър в чест на първия му рожден ден, който е само ден след петия рожден ден на дъщеря ѝ Сторми.

„Еър. Мой син, моята луна, моите звезди. Най-добрата година от живота ми с теб“, написа Кайли в прочувствена публикация в Instagram. Гордата майка организира специално парти за сина си, в което бяха включени множество балони, колички, торти и звездни гости.

Кайли Дженър показа лицето на сина си и разкри името му

Като истинска Клеопатра: Кайли Дженър смени три тоалета за една вечер

Ким Кардашян, Кайли Дженър и още сексапилни майки на червения килим

Само ден преди това къщата на Кайли беше украсена с розови балони в чест на петия рожден ден на дъщеря ѝ Сторми. В спалнята на момиченцето бяха поставени надуваеми еднорози и балон с цифрата 5.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари